Οικονομικός κίνδυνος για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

H αδυναμία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρεθεί στην πρώτη τετράδα της Premier League είναι πιθανό να της κοστίσει πολλά εκατομμύρια ευρώ από τη χορηγική συμφωνία με την Adidas! Διαβάστε τι αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ για την "οικονομική ζημιά" σε περίπτωση μη πρόκρισης στο Champions League.

Οικονομικός κίνδυνος για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γι' ακόμη μία χρονιά πραγματοποιεί μία μετριότατη σεζόν, ούσα στην 6η θέση της βαθμολογίας, ύστερα από 29 αγωνιστικές.

Ο αρχικός στόχος ήταν η διεκδίκηση του πρωταθλήματος για τους "Κόκκινους Διαβόλους", αλλά πλέον μοναδικό εφικτό σενάριο είναι η είσοδος στην πρώτη τετράδα που δίνει το εισιτήριο για το Champions League.

Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που η ομάδα του Λουίς φαν Χάαλ μείνει εκτός τετράδας θα θέσει σε ρίσκο τη χορηγική συμφωνία με την Adidas! Η εταιρεία αθλητικών ειδών προσέφερε πριν από δύο χρόνια το ιλιγγιώδες ποσό των 940.000.000 ευρώ στην αγγλική ομάδα για 10ετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Όμως, στο συμβόλαιο υπάρχει ρήτρα, η οποία αναφέρει πως σε περίπτωση που η Γιουνάιτεντ δεν καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης τις σεζόν 2016-17 και 2017-18 θα υπάρξει περικοπή του 30% των χρημάτων, ήτοι 290.000.000 ευρώ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK