Ούτε η Τζούλια Ρόμπερτς δεν έσωσε την Γιουνάιτεντ!

Η "Pretty Woman" της μεγάλης οθόνης έχει δεθεί τόσο πολύ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που την ακολούθησε ακόμα και στο Λονδίνο για το ντέρμπι με την Τσέλσι (PHOTOS)!

Julia Roberts attends the 2017 amfAR Inspiration Gala Los Angeles on Friday, Oct. 13, 2017, in Beverly Hills, Calif. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
Julia Roberts attends the 2017 amfAR Inspiration Gala Los Angeles on Friday, Oct. 13, 2017, in Beverly Hills, Calif. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP) JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Οι μεγάλες και φημισμένες ομάδες της Ευρώπης έχουν καταφέρει να προσελκύσουν φανς από κάθε γωνιά του πλανήτη και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την Τζούλια Ρόμπερτς να είναι εδώ και καιρό φανατικός οπαδός της.

Πέρυσι η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός είχε δει από κοντά την ομάδα του Μουρίνιο στο 1-1 με την Γουέστ Χαμ και είχε βγει φωτογραφία με τον Πολ Πογκμπά, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είχε ποζάρει δίπλα στον Χουάν Μάτα όταν οι "κόκκινοι διάβολοι" πήγαν για περιοδεία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ενώ το απόγευμα της Κυριακής πήγε... Λονδίνο!

Φυσικά για να παρακολουθήσει διά ζώσης το ντέρμπι με την Τσέλσι, με το αποτέλεσμα να μην είναι ό,τι καλύτερο (ήττα με 1-0 που άφησε την Γιουνάιτεντ στο -8 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι) αλλά την Ρόμπερτς να μην.. πτοείται και στο φινάλε του αγώνα να βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο και να κάνει βόλτα μαζί με τους Μάτα και Ντε Χέα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK