Παίρνει... κεφάλια στην Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο

Αποφασισμένος να προβεί σε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο, μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Διαβάστε ποιοι πρωτοκλασάτοι παίκτες βρίσκονται στη μαύρη λίστα του Πορτογάλου τεχνικού.

Παίρνει... κεφάλια στην Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο
jose mourinho

Η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά για τους "κόκκινους διαβόλους" και ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει αρχίσει να παίρνει... ανάποδες. Μετά την νέα ήττα από την Φενέρμπαχτσε αυτή τη φορά, ξέσπασε κατά των παικτών του με τα αγγλικά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως θα πέσουν... κεφάλια.

Μέχρι το καλοκαίρι τουλάχιστον οκτώ ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην πρώτη ομάδα αναμένεται να αποχωρήσουν. Το πρώτο κύμα τον Γενάρη και το δεύτερο το καλοκαίρι, με τον Πορτογάλο να τονίζει πως την επόμενη περίοδο, η Γιουνάιτεντ δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που γνωρίζουμε σήμερα.

Ποιοι είναι στη "μαύρη λίστα"; Αρκετά βαριά ονόματα, ακριβές μεταγραφές και παίκτες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον σύλλογο. Ας τους δούμε:

Μάρκος Ρόχο, Ματέο Νταρμιάν, Φιλ Τζόουνς, Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, Μίκαελ Κάρικ, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, Μέμφις Ντεπάι και Άσλεϊ Γιανγκ.

Υπό κρίση βρίσκονται και οι: Μαρουάν Φελαϊνί, Γουέιν Ρούνεϊ, Χένριχ Μαχιταριάν με τον Μουρίνιο να τους ξεκαθαρίζει πως αν θέλουν να παραμείνουν στο ρόστερ, τότε θα πρέπει να ανεβάσουν κατακόρυφα την απόδοση τους.

Για πολλούς παίκτες ενδιαφέρον έχουν εκφράσει ήδη ομάδες του εξωτερικού, οπότε δεν αποκλείεται στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα να κουνήσουν μαντήλι τουλάχιστον οι μισοί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK