Παραλίγο φιάσκο με Πογκμπά: Δεν παίζει στο πρώτο ματς της Γιουνάιτεντ!

Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία "γλίτωσε" την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από φιάσκο! Ο Πολ Πογκμπά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην πρώτη αγωνιστική της Premier League, κάτι που δεν γνώριζε ούτε ο Μουρίνιο. Διαβάστε το γιατί.

Παραλίγο φιάσκο με Πογκμπά: Δεν παίζει στο πρώτο ματς της Γιουνάιτεντ!

Στο τσακ γλίτωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από ένα μεγάλο... φιάσκο. Κι αυτό γιατί σχεδόν κανείς δεν γνώριζε πως ο νέος σταρ της ομάδας, Πολ Ποκγμπά, για τον οποίο δαπανήθηκαν πάνω από 110.000.000 ευρώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στην Μπόρνμουθ.

Την τιμωρία του Γάλλου την έκανε γνωστή μέσω twitter η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και αμέσως προκάλεσε ερωτήματα! Δεν ήταν λίγοι οι φίλοι της ομάδας του Μάντσεστερ, οι οποίοι μέσω σχολίων άρχισαν να ρωτούν "τι τρέχει με τον Πογκμπά;" και "γιατί είναι τιμωρημένος".

Ώσπου η ίδια η ομοσπονδία απάντησε στο twitter πως: "Ο Πογκμπά είχε δεχθεί δύο κίτρινες κάρτες στο περσινό Κόπα Ιτάλια, το οποίο οποίο αντιστοιχεί σε τιμωρία ενός αγώνα. Αυτό μεταφέρεται και στην Αγγλία".

Παραλίγο φιάσκο με Πογκμπά: Δεν παίζει στο πρώτο ματς της Γιουνάιτεντ!

Το θέμα της υπόθεσης όμως είναι πως αυτή την τιμωρία δεν την ήξερε ούτε ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο. "Το ανακάλυψα τυχαία πριν δύο ημέρες. Ήξερα τι συμβαίνει με τις κίτρινες κάρτες αλλά δεν γνώριζα αν ο συνδυασμός τους μπορεί να επιφέρει τιμωρία", αποκάλυψε ο Πορτογάλος.

Βέβαια η αλήθεια είναι πως ο Μουρίνιο πολύ δύσκολα θα ξεκινούσε τον Πογκμπά στο πρώτο ματς της σεζόν, μιας και θέλει δουλειά ακόμη στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Υπήρχαν όμως πολλές πιθανότητες αν δεν τους προλάβαινε η ομοσπονδία, ο Γάλλος να βρισκόταν στην αποστολή!

Παραλίγο φιάσκο με Πογκμπά: Δεν παίζει στο πρώτο ματς της Γιουνάιτεντ!

Όπως και να 'χει πάντως μια συμμετοχή του νεαρού μέσου στην αποστολή της πρώτης αγωνιστικής της Premier League, θα θύμιζε πολύ το φιάσκο της Ρεάλ στο περσινό Κύπελλο Ισπανίας με τον Τσερίσεφ, ο οποίος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, αλλά ο Μπενίτεθ τον έριξε στο γήπεδο. Το αποτέλεσμα; Να αποκλειστούν από τη συνέχεια της διοργάνωσης οι "μερένγκες"!

Τέλος, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Μουρίνιο ο Πογκμπά θα είναι έτοιμος για τον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής της Premier League κόντρα στην Σαουθάμπτον. Εκεί θα έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής και αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όταν ο Φέργκιουσον "έδιωξε" τον Πογκμπά
Το συνολικό κόστος της μεταγραφής Πογκμπά στη Γιουνάιτεντ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK