Ποιά Ζόρια; Ο Ζλάταν κάνει διακοπές!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο προετοιμάζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το ματς με την Ζόρια στο Europa League και την ίδια ώρα ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς χαλαρώνει στο Μιλάνο! Διαβάστε το story.

Ποιά Ζόρια; Ο Ζλάταν κάνει διακοπές!

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς Θεωρείται βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της φετινής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτό φαίνεται από το γεγονος πως ο Ζοζέ Μουρίνιο τον έχει ξεκινήσει βασικό και στα έξι ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής η ομάδα του στην Premier League.

Δεν υπάρχει όμως η ίδια "πρεμούρα" για τo Εuropa League, με τον "Ίμπρα" να μπαίνει ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Φέγενορντ στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων και όλα να δείχνουν πως δεν θα αγωνιστεί το βράδυ της Πέμπτης (29/9) κόντρα στην Ζόρια στο "Old Trafford".

Ποιά Ζόρια; Ο Ζλάταν κάνει διακοπές!

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Μουρίνιο έμεινε εντυπωσιασμένος από την εμφάνιση του Σουηδού σούπερ σταρ στο 4-1 επί της Λέστερ το περασμένο Σάββατο και για αυτό αποφάσισε να τον επιβραβεύσει με έναν ξεχωριστό τρόπο: προσφέροντάς του μίνι διακοπές!

"Ο Ιμπραχίμοβιτς κάνει ένα διάλειμμα από το Μάντσεστερ", έγραψε χαρακτηριστικά η "Gazzetta dello Sport", η οποία αποκάλυψε πως ο Ιμπραχίμοβιτς αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο που του έδωσε ο Πορτογάλος και... πετάχτηκε μέχρι το Μιλάνο, όοπυ εκεί δείπνησε το βράδυ της Δευτέρας στο εστιατόριο "Finger’s Garden" μαζί με τον πρώην συμπαίκτη του στην Μίλαν Κλάρενς Ζέεντορφ (συνιδιοκτήτης στο εν λόγω εστιατόριο).

Ποιά Ζόρια; Ο Ζλάταν κάνει διακοπές!

Όσον αφορά στην επιστροφή του στο Μάντσεστερ και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των "κόκκινων διαβόλων"; Αυτο παραμένει ακόμα μυστήριο, με τα μίντια στο Νησί να θεωρούν σχεδόν αδύνατο να πάρει χρόνο συμμετοχής στο πρώτο φετινό εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Ζόρια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK