Ποιο ματς; Η "αγκαλιά" Νομπλ-Πογκμπά όλα τα λεφτά!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ "κλείδωσε" τη 2η θέση με το 0-0 κόντρα στην Γουέστ Χαμ, με τo highlights της βραδιάς να είναι πάντως η κοκκορομαχία των Πογκμπά και Νομπλ (VIDEOS).

West Ham United's Mark Noble, left, pushes Manchester United's Paul Pogba, right, during the English Premier League soccer match between West Ham United and Manchester United at the London Stadium in London, Thursday, May 10, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
West Ham United's Mark Noble, left, pushes Manchester United's Paul Pogba, right, during the English Premier League soccer match between West Ham United and Manchester United at the London Stadium in London, Thursday, May 10, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Δεν είχε γκολ ούτε πολλές φάσεις ο αγώνας στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, ωστόσο ο βαθμός που πήρε απέναντι στην Γουέστ Χαμ (βασικός ο Μαζουακού, πήρε τη θέση του ο Άντι Κάρολ στο 66') έφτανε και περίσσευε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μία αγωνιστική πριν το φινάλε.

Βέβαια, από τη στιγμή που οι δύο γκολκίπερ δεν είχαν τρομερή δουλειά, οι παίκτες του Μουρίνιο και του Μόγιες φρόντισαν να δώσουν στους θεατές κάτι για να... θυμούνται φεύγοντας από το γήπεδο, αφού λίγο πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου πιάστηκαν σε άγριο καυγά.

Κάρολ και Πογκμπά ήταν οι πρωταγωνιστές στην αρχή, ενώ στη συνέχεια αναμείχτηκε και ο Νομπλ, με τον δυναμικό αμυντικό μέσο των Λονδρέζων να εκρήγνυται μάλιστα μετά από φάουλ που του έγινε αλλά τον Πογκμπά να τον "εξουδετερώνει" κλείνοντάς τον στην αγκαλιά του.

Φυσικά η φάση αυτή έχει αρχίσει να γίνεται viral εδώ και λίγη ώρα μέσω των social media και είναι απολύτως κατανοητό το γιατί...

Ο ΤΣΑΚΩΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΓΚΜΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙ ΚΑΡΟΛ:

H ΑΓΡΙΑ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΠΟΓΚΜΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΚ ΝΟΜΠΛ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK