"Πούλησε τρέλα" στη συνέντευξη Τύπου ο Μουρίνιο!

Ρεσιτάλ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου! Τόνισε πως το 4-0 αδικεί την ομάδα του, μίλησε για καλή εμφάνιση ενώ ξεκαθάρισε πως δεν είναι 99% αλλά... 100% Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

"Πούλησε τρέλα" στη συνέντευξη Τύπου ο Μουρίνιο!

"Εάν μπορέσουμε να διαγράψουμε τα αμυντικά λάθη από το παιχνίδι θα έλεγα ότι ήταν μία καλή εμφάνιση. Κλασάτη εμφάνιση, καλή κατοχή, καλή χρήση της μπάλας, δημιουργία ευκαιριών, δημιουργία μικροφάσεων, ώθηση του αντιπάλου σε αμυντικήυ προσέγγιση και θα έλεγα προφανώς ένα πολύ, πολύ, πολύ άδικο αποτέλεσμα.

Δεν μπορούμε όμως να διαγράψουμε τα λάθη από το παιχνίδι και το πρώτο λάθος συνέβη μετά από 30 δευτερόλεπτα. Μετά είχαμε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι επειδή η Τσέλσι είναι πολύ καλή στο να παίζει ποδόσφαιρο αντεπιθέσεων. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που ήμασταν κοντά να κάνουμε το 2-1 μας τιμώρησαν στην κόντρα.

"Πούλησε τρέλα" στη συνέντευξη Τύπου ο Μουρίνιο!

Όταν ήμασταν κοντά στο 3-1 μας τιμώρησαν και πάλι στην αντεπίθεση και έπειτα ήμασταν κοντά στο 4-1 με τα σουτ του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Μάρκος Ρόχο. Ίσως αν είχαν λίγα λεπτά ακόμα, θα πετύχαιναν ένα ακόμα γκολ. Τα πάντα πήγαν λάθος από το πρώτο λεπτό. Μετά από αυτό, όλα στο παιχνίδι ήταν εναντίον μας", τόνισε αρχικά για την εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε και συμπλήρωσε:

"Μίλησα με ειλικρίνεια στους παίκτες μου στο ημίχρονο. Τους είπα ότι έπρεπε να προσπαθήσουμε επειδή στο τέλος, είτε χάναμε με 3-0, είτε με 4-0, είτε με 5-0, από βαθμολογική πλευρά θα ήταν το ίδιο. Δεν είναι το ίδιο όσον αφορά στο συναίσθημα και θέλω να απολογηθώ στους φίλους της Γιουνάιτεντ ως αρχηγός αυτών των αποδυτηρίων.

"Πούλησε τρέλα" στη συνέντευξη Τύπου ο Μουρίνιο!
© ANDY HOOPER/DAILY MAIL

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι 100% Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όχι 99% και 1% για Τσέλσι ή άλλο σύλλογο. Υπάρχει όμως μία απάντηση όπως είπα και στους παίκτες μου, μόνο μία απάντηση. Προπόνηση αύριο και συνεχίζουμε να παλεύουμε".

Ερωτηθείς επίσης για τη φάση του τραυματισμού του Φελαϊνί από τον Νταβίντ Λουίζ, όπου ο Βραζιλιάνος είδε κίτρινη κάρτα και όχι απευθείας κόκκινη όπως έπρεπε, απάντησε:

"Στο τέλος μετράει το αποτέλεσμα. Όταν χάνεις 4-0 και έρχεσαι και μιλάς για το διαιτητή, είναι σαν να προσπαθείς να βρεις δικαιολογίες. Εύχομαι ο Τύπος να κάνει τη δουλειά του όσον αφορά στην ανάλυση των φάσεων αλλά εγώ δεν θα μιλήσω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διασυρμός και στα social media για Μουρίνιο
Αυτό ψιθύρισε ο Μουρίνιο στον Κόντε!
Ονειρεμένη Τσέλσι, μοίρασε εφιάλτες σε Μ.Γιουνάιτεντ και Μουρίνιο!
Το γκολ του Καντέ θα το ζήλευαν ακόμα και οι καλύτεροι επιθετικοί!
Το εγκληματικό χτύπημα του Νταβίντ Λουίζ στον Φελαϊνί!
Ο Πέδρο το γρηγορότερο γκολ στη φετινή Premier League
Ο Μουρίνιο επιστρέφει ως "εχθρός" στο σπίτι του!

News 24/7

24MEDIA NETWORK