Πωλητήριο σε Γουέλμπεκ

Ο Λουίς Φαν Χαλ έκρινε πως ο Ντάνι Γουέλμπεκ δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είναι έτοιμος να παραχωρήσει τον Άγγλο επιθετικό. Χαλ, Τότεναμ και Άρσεναλ μπαίνουν στο παιχνίδι της διεκδίκησής του.

Πωλητήριο σε Γουέλμπεκ

Πωλητήριο στον Ντάνι Γουέλμπεκ βάζει η Γιουνάιτεντ, με τον προπονητή της ομάδας, Λουίς Φαν Χαλ να θεωρεί τον Άγγλο επιθετικό κατώτερο των απαιτήσεων.

Ο Γουέλμπεκ μπορεί να έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο στο Μάντσεστερ, ωστόσο όπως όλα μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα έχει αλλάξει στρατόπεδο. Η απόφαση του Φαν Χάαλ προκάλεσε έκπληξη στους φιλάθλους της ομάδας, καθώς με το σύστημα που αγωνίζεται (3-5-2), χρειάζεται τουλάχιστον 4 επιθετικούς στο ρόστερ.

Πωλητήριο σε Γουέλμπεκ
PHOTOGRAPH: GREIG COWIE/BPI/REX

Έχοντας τους Ρούνεϊ και Φαν Πέρσι βασικούς, ο Γουέλμπεκ, μαζί με τον Τσιτσαρίτο θα ήταν οι παίκτες που θα βοηθούσαν στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας. Πλέον μένουν μόνο οι τρεις, και κατά πάσα πιθανότητα ο Φαν Χάαλ θα δώσει ευκαιρίες και στον Τζέιμς Γουίλσον, το 18χρονο που σκόραρε δύο φορές στο ντεμπούτο του, στο τελευταίο ματς της περσινής σεζόν κόντρα στη Χαλ (3-1).

Όσον αφορά τώρα το μέλλον του Γουέλμπεκ, ακόμα δεν έχει φτάσει κάποια επίσημη πρόταση στα γραφεία της Μάντσεστερ. Υπάρχει μια φήμη τις τελευταίες ώρες σχετικά με ενδιαφέρον της Χαλ, αλλά ο Άγγλος σίγουρα θα ήθελε κάτι καλύτερο.

Από εκεί και πέρα, ακούγονται και τα ονόματα των Άρσεναλ και Τότεναμ, οι οποίες έχουν βάλει κι αυτές στο στόχαστρο τον επιθετικό της Γιουνάιτεντ. Όσο για την τιμή του, αυτή θα κυμαίνεται από 15.000.000 μέχρι 20.000.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK