Πωλητήριο σε Βαλντές βάζει ο Φαν Χάαλ

Οι σχέσεις του τεχνικού της Γιουνάιτεντ, Λουίς Φαν Χάαλ με τον τερματοφύλακα της ομάδας Βίκτορ Βαλντές φαίνεται πως έχουν διαρραγεί πλήρως με τον Ολλανδό να θέτει προς πώληση τον παίκτη του.

Πωλητήριο σε Βαλντές βάζει ο Φαν Χάαλ
Βαλντές-Φαν Χάαλ © MAN UTD VIA GETTY IMAGES

Έτοιμη να πουλήσει τον Βίκτορ Βαλντές σε όποια ομάδα φέρει μια σοβαρή πρόταση είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η είδηση αυτή βγήκε από το στόμα του προπονητή των "κόκκινων διαβόλων", Λουίς Φαν Χάαλ, σε συνέντευξη Τύπου κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας στις ΗΠΑ. Ο Ολλανδός εξήγησε τους λόγους που δεν πήρε μαζί του στην αποστολή τον Βαλντές, ενώ επισήμανε πως η μόνη λύση πλέον είναι η πώλησή του:

"Ο Βαλντές δεν ήρθε μαζί μας στην περιοδεία γιατί δεν μπορεί ν' ακολουθήσει τη φιλοσοφία μου... Αρνήθηκε να παίξει με τη δεύτερη ομάδα την περσινή σεζόν. Όταν αρνείσαι ν' ακολουθήσεις τη φιλοσοφία του προπονητή και γενικότερα τη φιλοσοφία ενός συλλόγου όπως είναι η Γιουνάιτεντ, τότε υπάρχει μόνο ένας δρόμος και αυτός είναι προς την έξοδο.

Για μας είναι μεγάλη απογοήτευση. Πιστεύαμε ότι θα ακολουθούσε τη φιλοσοφία μας. Είναι κρίμα γιατί του δώσαμε τη δυνατότητα να ανακάμψει. Του δώσαμε συμβόλαιο. Όταν ήταν πλήρως έτοιμος θα αγωνιζόταν. Όταν δεν είσαι έτοιμος πρέπει να παίζεις με τη δεύτερη ομάδα".

Σημειώνουμε πως ο Βαλντές υπέγραψε συμβόλαιο 18 μηνών τον Ιανουάριο του 2015 με τη Γιουνάιτεντ, ενώ τη χρονιά που πέρασε πραγματοποίησε μόλις δύο εμφανίσεις με την ομάδα του Φαν Χάαλ.

Ήδη η Βαλένθια, κάποιοι σύλλογοι από την Τουρκία, αλλά υπό προϋποθέσεις και η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζονται να μπουν στο παιχνίδι της διεκδίκησής του.

Διαβάστε ακόμη:

Νιώθει ανεπιθύμητος ο Βαλδές

News 24/7

24MEDIA NETWORK