Πυρ και μανία ο Μουρίνιο με παίκτη του: Τον "έδωσε" κανονικά!

Πυρ και μανία ήταν ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά την απόδοση ενός συγκεκριμένου παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την ήττα από τη Γουόφορντ (3-1). Και δεν του χαρίστηκε καθόλου!

Πυρ και μανία ο Μουρίνιο με παίκτη του: Τον "έδωσε" κανονικά!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με 3-1 από την Γουότφορντ, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να συμπληρώνει για πρώτη φορά μετά το 2002 (!) τρεις σερί ήττες σε πάγκο ομάδας!

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν πυρ και μανία μετά το τέλος της αναμέτρησης, αλλά στο μυαλό του ήξερε πολύ καλά ποιος παίκτες έφερε ευθύνη γι' αυτή την ήττα και φρόντισε να το κάνει γνωστό σε όλους!

Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα του "Special One" τη μεγαλύτερη των ευθυνών την φέρει ο αριστερός μπακ της Γιουνάιτεντ Λουκ Σο! "'Ηξερα ότι είχα μια αποστολή. Αλλά το πρώτο γκολ της Μάντσεστερ Σίτι και το δεύτερο γκολ της Γουόφορντ είναι απόλυτα ίδια!

Πυρ και μανία ο Μουρίνιο με παίκτη του: Τον "έδωσε" κανονικά!
© MARC ATKINS / OFFSIDE

Ο Κολάροφ είχε τη μπάλα σε μια δύσκολη θέση κοντά στο κόρνερ και ο παίκτης μου αντί να πάει πάνω του και να τον μαρκάρει, του δίνει χώρο. Σήμερα στο δεύτερο γκολ, ο Αμραμπάτ είναι στην δεξιά πλευρά και ο αριστερός μπακ μας είναι 25 μέτρα μακριά του, αντί για 5! Αλλά ακόμη κι από τέτοια απόσταση, κάνεις κάτι. Πηδάς και τρέχεις να πιέσεις. Αλλά όχι, αυτός έπρεπε να περιμένει!

Αυτό έχει να κάνει όχι τόσο με την τακτική, αλλά και με την ψυχολογία. Σε μερικές βδομάδες θα το έχω τελειοποιήσει. Αυτή είναι η δουλειά μου".

O Μουρίνιο πάντως μετά το λάθος του Σο στο ματς με την Σίτι, τον ξεκίνησε ξανά βασικό κόντρα στη Γουότφορντ. Μετά από αυτό το ξέσπασμα μένει να δούμε ποια θα είναι η επιλογή του για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Λίγη η Γιουνάιτεντ για την Γουότφορντ του Χολέμπας

News 24/7

24MEDIA NETWORK