Είναι ακόμη στα... αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ ο Ζλάταν

Μπορεί το μέλλον του να είναι αβέβαιο στην Αγγλία, αλλά ο Ζλάταν είναι ένας και μοναδικός. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο ζητάνε διακαώς την επιστροφή του στην ομάδα και το δείχνουν συνεχώς με πράξεις.

Manchester United's Zlatan Ibrahimovic leaves the field with an injury during the Europa League quarterfinal second leg soccer match between Manchester United and Anderlecht at Old Trafford stadium, in Manchester, England, Thursday, April 20, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's Zlatan Ibrahimovic leaves the field with an injury during the Europa League quarterfinal second leg soccer match between Manchester United and Anderlecht at Old Trafford stadium, in Manchester, England, Thursday, April 20, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Η χρονιά έχει τελειώσει άδοξα για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, καθώς η ρήξη χιαστών θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 6 μήνες. Όμως η Γιουνάιτεντ προσφέρθηκε να του παραχωρήσει το προπονητικό κέντρο για την αποκατάστασή του και την επάνοδο στα γήπεδα.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" θέλουν τον εκκεντρικό στράικερ, ο οποίος παρ' ότι 35 ετών, κατάφερε να σκοράρει 28 φορές σε 46 εμφανίσεις. Και προσπαθούν να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για τον κρατήσουν.

Ρεπορτάζ της "Sun" που επικαλείται πηγή μέσα από τα αποδυτήρια της αγγλικής ομάδας, αναφέρει πως ο Ζοσέ Μουρίνιο και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο έχουν σιγουρέψει πως έχει μείνει άθικτη η προσωπική θέση του Ζλάταν στα αποδυτήρια, μέχρι να επιστρέψει στην Αγγλία!

Είναι ακόμη στα... αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ ο Ζλάταν

Όπως γράφει χαρακτηριστικά: "Ο προσωπικός χώρος στα αποδυτήρια του Ζλάταν παραμένει όπως έχει, και κανένας δεν τολμάει να το αγγίξει. Έχει ακόμα τα πράγματά του στο Μάντσεστερ και υποσχέθηκε στους υπολοίπους πως θα επιστρέψει να τους επισκεφτεί σύντομα. Τα αποδυτήρια είναι μία χειρονομία από τον μάνατζερ και το κλαμπ να του δείξουν πως είναι πολύ αγαπητός μέλος της ομάδας.

Λέτε με αυτόν τον τρόπο να τον "ψήσουν" να μείνει για τουλάχιστον άλλον έναν χρόνο στην Αγγλία;

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

News 24/7

24MEDIA NETWORK