Οι επιθετικοί φέρνουν σε απόγνωση τον Μουρίνιο!

Ο Ρομέλου Λουκάκου κατατρόμαξε την ποδοσφαιρική κοινωνία με τον τραυματισμό του στο ματς με την Σάουθαμπτον, ωστόσο δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο, αλλά προκαλεί πολλά προβλήματα στην ομάδα του μετά τις αποκαλύψεις Μουρίνιο για τον Ζλάταν.

Manchester United coach Jose Mourinho gestures during the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester United at the Emirates stadium in London, Saturday, Dec. 2, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Manchester United coach Jose Mourinho gestures during the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester United at the Emirates stadium in London, Saturday, Dec. 2, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Ιμπραχίμοβιτς δεν είναι από... σίδερο και ο Ζοζέ Μουρίνιο επιβεβαίωσε ότι θα στερηθεί των υπηρεσιών του Σουηδού σταρ για τον επόμενο ένα μήνα! Όλα αυτά μετά το ματς με την Σάουθαμπτον που τραυματίστηκε και ο Ρομέλου Λουκάκου, ευτυχώς όχι τόσο σοβαρά όσο φάνηκε στην αρχή.

Η ιστορία με τον Ζλάταν αρχίζει στο παιχνίδι με την Μπέρνλι, καθώς στο συγκεκριμένο δέχθηκε ένα χτύπημα που τον αφήνει εκτός. Μαζί με τον Λουκάκου που θα μείνει σίγουρα στα πιτς για να συνέλθει από τη σύγκρουση κεφάλι με κεφάλι, ο "Μου" πάει να παίξει κόντρα στην Έβερτον του Ρούνεϊ χωρίς καθαρό φορ!

Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά για τον Πορτογάλο, αφού και δύο βασικά στελέχη του ρόστερ έχασε και αδυνατεί να νικήσει στα τελευταία τέσσερα ματς που έχει δώσει μετρώντας τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK