Selfie μπροστά στον Μουρίνιο; Ξανασκέψου το!

Ο Ερίκ Μπεγί πήγε να βγάλει selfie φωτογραφία κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπέρνλι, όμως το... μετάνιωσε. Για αυτό φρόντισε ο Ζοζέ Μουρίνιο (photos)!

Selfie μπροστά στον Μουρίνιο; Ξανασκέψου το!

Η σαββατιάτική αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπέρνλι ήταν ένας διαρκής.. εφιάλτης για τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Δεν ήταν μόνο οι 37 τελικές προσπάθειες που καμία τους δεν μετουσιώθηκε σε γκολ και καταδίκασαν την ομάδα του στο στείρο 0-0, ούτε μόνο η αποβολή του από τον Μαρκ Κλάτεμπεργκ στο ημίχρονο που τον υποχρέωσε να δει όλο το δεύτερο μέρος από το χώρο των επισήμων του "Old Trafford".

Selfie μπροστά στον Μουρίνιο; Ξανασκέψου το!
© REUTERS

Το απίστευτο με τον Πορτογάλο ήταν πως δεν μπόρεσε να... αγιάσει ούτε στις εξέδρες αφού ένας παίκτης του φρόντισε να τον εκνευρίσει! Αυτός ήταν ο (τραυματίας) Ερίκ Μπεγί, ο οποίος καθόταν λίγες θέσεις πιο δεξιά από τον "special one" έχοντας δίπλα του σειρά τους Φοσού-Μενσά, Μαρσιάλ και Μιχιταριάν και κατά τη διάρκεια του αγώνα θέλησε να βγάλει μία selfie φωτογραφία!

Selfie μπροστά στον Μουρίνιο; Ξανασκέψου το!
© REUTERS

Το άσχημο για αυτόν ήταν πως τον αντιλήφθηκε ο προπονητής του και του έκανε νόημα με το χέρι να μην το κάνει, με το όλο σκηνικό να "υποχρεώνει" τον Φοσού-Μενσά να καλύπτει το πρόσωπό του με τα χέρια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Κηδεία" για Μ.Γιουνάιτεντ, δράμα για Ιμπραχίμοβιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK