"Σκοτώθηκαν" στα αποδυτήρια Μουρίνιο - Πογκμπά!

Βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο και ο Πολ Πογκμπά έχουν έρθει σε ρήξη μεταξύ τους. Σύμφωνα με τους Άγγλους δεν ήταν καθόλου τυχαίο που ο Γάλλος σταρ... αρρώστησε ξαφνικά πριν το παιχνίδι με την Χάντερσφιλντ.

Manchester United coach Jose Mourinho talks with Manchester United's Paul Pogba, right, during the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester United at the Emirates stadium in London, Saturday, Dec. 2, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Manchester United coach Jose Mourinho talks with Manchester United's Paul Pogba, right, during the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester United at the Emirates stadium in London, Saturday, Dec. 2, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Η ήττα από την Νιούκαστλ την περασμένη αγωνιστική με 1-0 έφερε γκρίνια στο "στρατόπεδο" της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τόσο πολύ που αγγλικά δημοσιεύματα επισημαίνουν ότι ο Μουρίνιο και ο Πογκμπά... σκοτώθηκαν στα αποδυτήρια.

Ο Πορτογάλος σε πρώτη φάση είχε αρνηθεί κάτι τέτοιο, ωστόσο τα όσα έγιναν στο ματς με την Χάντερσφιλντ δεν πέρασαν απαρατήρητα...

Ο Πολ Πογκμπά που κατά ομολογία του Μουρίνιο υπολογιζόταν για το παιχνίδι, ξαφνικά αρρώστησε με τον Πορτογάλο να αναφέρει: " Μία ημέρα πριν το παιχνίδι προπονήθηκε κανονικά. Ετοιμάσαμε την ομάδα και ανακοινώσαμε ποιοι θα παίξουν. Ήταν μέσα... Το πρωί με ενημέρωσαν ότι δεν μπορεί να παίξει. Δεν ξέρω τι έχει και ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει."

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις, εννοείται πως έχουν ξεσηκώσει θύελλα την ίδια ώρα που τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον Πογκμπά στα μεταγραφικά της Ρεάλ Μαδρίτης δίνουν και παίρνουν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK