"Σόκαρε" τους οπαδούς της με αυτή την μεταγραφή η Γιουνάιτεντ!

Από την League 2 στην Premier League. Ο λόγος φυσικά για τον Άντι Κέλετ, ένα άγνωστο νεαρό μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (2/2), ο οποίος πλέον ανήκει στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. "Ξηλώνει" την ομάδα που διασύρθηκε από την Μίλτον Κέινς Ντονς ο Φαν Χαλ.

"Σόκαρε" τους οπαδούς της με αυτή την μεταγραφή η Γιουνάιτεντ!

Λίγο πριν την λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέπληξε τους πάντες, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Άντι Κέλετ ως δανεικού από την Μπόλτον για τους επόμενους 6 μήνες. Ποιος είναι όμως αυτός ο άγνωστος Κέλετ;

Φυσικά λίγοι τον γνωρίζουν, καθώς πρόκειται για 21χρονο Άγγλο αριστερό μπακ που έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο πριν λίγους μήνες, στις 22 Απριλίου 2014. Είχε περάσει ως αλλαγή σε ματς της Μπόλτον κόντρα στην Λέστερ και έγινε μάλιστα ο πρώτος παίκτης της ακαδημίας που παίζει στην πρώτη ομάδα και είναι γεννημένος στο Μπόλτον.

"Σόκαρε" τους οπαδούς της με αυτή την μεταγραφή η Γιουνάιτεντ!

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως από τότε καθιερώθηκε στην 11άδα. Το προηγούμενο 3μηνο αγωνιζόταν ως δανεικός στην Πλίμουθ στην 4η κατηγορία της Αγγλία (League 2). Φόρεσε την φανέλα της 12 φορές, σκοράροντας ένα τέρμα. Ενώ την φετινή σεζόν στην Μπόλτον έχει αγωνιστεί μόνο μία φορά κι αυτή ως αλλαγή.

Να σημειωθεί μάλιστα, πως και πέρυσι με την Μπόλτον σε όλα τα ματς που αγωνίστηκε, ήρθε από τον πάγκο. Πόσα ήταν αυτά τα ματς; Μόλις 3, με τον ίδιο να αγωνίζεται συνολικά κάτι περισσότερο από 70 λεπτά! Τώρα τι ακριβώς είχε στο μυαλό του ο Φαν Χαλ προχωρώντας στην συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση, μόνο ο ίδιος το ξέρει.

Το "ξήλωμα" της ομάδας

Στις 26 Αυγούστου 2014 η Μίλτον Κέινς Ντονς είχε νικήσει με 4-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την απέκλεισε από το League Cup και γράφτηκε μία μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Μέχρι στιγμής λοιπόν, ο Λουίς Φαν Χαλ έχει διώξει 7 παίκτες, από τους 11 που είχαν αγωνιστεί εκείνη το "μαύρο" βράδυ, αλλά κι ακόμη 2 που καθόντουσαν στον πάγκο.

image002.jpg
image002.jpg IMAGE002.JPG

Αναλυτικά:

Ο Μάικλ Κιν στην Μπέρνλι, ο Μάρνικ Βέρμιλ στην Σέφιλντ Γουέντσντεϊ, ο Σέιντι Τζάνκο στην Μπόλτον, ο Άντερσον μόλις έμεινε ελεύθερος, ο Χαβιέρ Ερνάντες στην Ρεάλ, ο Καγκάουα στην Ντόρτμουντ και ο Γουέλμπεκ στην Άρσεναλ.

"Σόκαρε" τους οπαδούς της με αυτή την μεταγραφή η Γιουνάιτεντ!

Από τον πάγκο, ο Έιμος είναι στην Μπόλτον δανεικός και ο Ζαχά πλέον 100% παίκτης της Κρίσταλ Πάλας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK