Στο... τσίρκο κρυβόταν το μυστικό του Μουρίνιο

Ο Κρις Σμόλινγκ αποκάλυψε τι ακριβώς ειπώθηκε στ' αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ πριν από την παλικαρίσια ανατροπή απέναντι στη Σίτι. Η ατάκα του Ζοζέ Μουρίνιο που... χτύπησε στο φιλότιμο των ποδοσφαιριστών του και έφερε το απρόσμενο 3-2 στο μεγάλο ντέρμπι.

Manchester United's Chris Smalling, left, celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday April 7, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
Κρις Σμόλινγκ Ρομέλου Λουκάκου AP PHOTO/MATT DUNHAM

Τελευταία η προπονητική επάρκεια του Ζοζέ Μουρίνιο αμφισβητείται ολοένα και περισσότερο. Μπορεί ή δεν μπορεί πλέον να χτίσει μια ομάδα-πρωταγωνίστρια; Μια ομάδα που θα διεκδικεί τίτλους παίζοντας ορθό ποδόσφαιρο και όχι κάτι που μοιάζει μ' αυτό; Μήπως έχει ξεπεραστεί και... έχασε το τρένο;

Στα παραπάνω ερωτήματα οι γνώμες διίστανται. Γι' αυτό που ουδείς αμφιβάλλει είναι η μεταδοτικότητά του Πορτογάλου και το επικοινωνιακό χάρισμά του.

Με τους δημοσιογράφους, πολύ δε περισσότερο με τους ποδοσφαιριστές του. Τους οποίους μπορεί να καθοδηγήσει εκεί που θέλει. Να τους πείσει και να τους εμπνεύσει.

Εκεί ακριβώς στάθηκε ο Κρις Σμόλινγκ, μιλώντας για το 2-0 της Σίτι, στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, το οποίο από το 53' ως το 69' έγινε 3-2 για τη Γιουνάιτεντ.

Ο διεθνής στόπερ, ο σκόρερ του τρίτου γκολ, αποκάλυψε πως " ο προπονητής δεν είχε πολλά να μας πει γιατί είχαμε ήδη απογοητεύσει τους εαυτούς μας. Αρκέστηκε να πει πως δεν θέλει να μας βλέπει σαν τους κλόουνς που στέκονται και παρακολουθούν τους άλλους να κατακτούν το τίτλο. Έπρεπε να παίξουμε με περηφάνια και το κάναμε..."

Θιασάρχης ο Ζοζέ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK