Συμφωνία Γιουνάιτεντ με Κρόος

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει έρθει σε συμφωνία με την Μπάγερν Μονάχου για την υπογραφή του Τόνι Κρόος, σύμφωνα με τα τελευταία αγγλικά δημοσιεύματα. Ο Γερμανός θα γίνει έτσι ο πρώτος της λίστας Φαν Χάαλ που θα γίνει κάτοικος Μάντσεστερ, ενώ ακολουθούν κι άλλοι.

Συμφωνία Γιουνάιτεντ με Κρόος

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των αγγλικών ιστοσελίδων "Express" και "Daily Mail", o Τόνι Κρόος θα πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συμφωνία Γιουνάιτεντ με Κρόος

Η ομάδα του Φαν Χάαλ έχει φτάσει σε συμφωνία με την Μπάγερν Μονάχου για το Γερμανό μέσο, με το ποσό της μεταγραφής να φτάνει περίπου τα 25 εκατομμύρια ευρώ. Οι "κόκκινοι διάβολοι" είχαν στο στόχαστρο για αρκετό καιρό τον Κρόος, ωστόσο η μεταγραφή είχε "παγώσει" για κάποιο διάστημα λόγω της απομάκρυνσης του Ντέιβιντ Μόγιες.

Συμφωνία Γιουνάιτεντ με Κρόος

Μετά την καλή γνώμη του Φαν Χάαλ, όμως για τον παίκτη, φαίνεται πως έδωσε κι αυτός το "οκ" για να προχωρήσει η μεταγραφή. Η Μπάγερν άλλωστε, δεν έχει πρόβλημα να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή, του οποίου μάλιστα το συμβόλαιο τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι.

Με την διαφαινόμενη υπογραφή του Κρόος, αρχίζει η δημιουργία της νέας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που ονειρεύεται ο Ολλανδός τεχνικός. Έχοντας στη διάθεσή του πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ, μπορεί να "χτίσει" μια αρκετά δυνατή ομάδα, η οποία θα έχει τη δυνατότητα να ξαναβρεθεί στην κορυφή.

Συμφωνία Γιουνάιτεντ με Κρόος

Ο επόμενος μεταγραφικός στόχος ακούει στο όνομα, Άριεν Ρόμπεν. Ο επίσης παίκτης της Μπάγερν, ήταν μια από τις πρώτες μεταγραφές του Φαν Χάαλ όταν ήταν στο Μόναχο κι ο προπονητής της Γιουνάιτεντ θα τον έχει μαζί του και στην αποστολή της Ολλανδίας για το Μουντιάλ. Οι σχέσεις των δύο είναι εξαιρετικές και σίγουρα αυτό μπορεί να βοηθήσει αρκετά ώστε να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Συμφωνία Γιουνάιτεντ με Κρόος

Θυμίζουμε πως η Γιουνάιτεντ έχει έρθει σε συμφωνία και με τη Σαουθάμπτον για τη μεταγραφή του αριστερού μπακ, Λουκ Σο, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην ομάδα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας.

Διαβάστε ακόμη:

Η νέα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Φαν Χάαλ

Φαν Χάαλ: "Ο Μουρίνιο παραδέχθηκε ότι με ζηλεύει"

News 24/7

24MEDIA NETWORK