Τέλος κι επίσημα ο Φαν Χάαλ

H Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τη λύση της συνεργασίας της με τον Λουίς Φαν Χάαλ, αποκαλύπτοντας πως ο νέος τεχνικός θα γίνει γνωστός πολύ σύντομα!

Τέλος κι επίσημα ο Φαν Χάαλ

Παρελθόν από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί κι επίσημα ο Λουίς Φαν Χάαλ. Η διοίκηση των "Κόκκινων Διαβόλων" ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Ολλανδό τεχνικό, ο οποίος "πλήρωσε" το μάρμαρο για την μέτρια πορεία της ομάδας την εφετινή σεζόν.

Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγορντ ευχαρίστησε τον Φαν Χάαλ για όσα προσέφερε στο σύλλογο την τελευταία διετία.

"Θέλω να ευχαριστώ τον Λουίς και το τεχνικό επιτελείο του για την εξαιρετική δουλειά τα τελευταία δύο χρόνια, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του FA Cup. Ήταν απόλυτα επαγγελματίας και μας αφήνει ως... παρακαταθήκη εφτά νεαρούς ποδοσφαιριστές που αποτελούν το μέλλον της ομάδας. Όλοι στο σύλλογο του εύχονται τα καλύτερα για το μέλλον".

Μετά τη λύση της συνεργασίας, ο Φαν Χάαλ ανέφερε, μεταξύ άλλων, πώς:

"Ήταν τιμή να καθίσω στον πάγκο ενός τόσο φανταστικού συλλόγου όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαι υπερήφανος που βοήθησα την ομάδα να κατακτήσει το 12ο Κύπελλο Αγγλίας της ιστορίας της, όμως είμαι απογοητευμένος που δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω το τριετές πλάνο που είχαμε θέσει".

Όλα έτοιμα για Μουρίνιο

Πλέον, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να ανακοινώσει την πρόσληψη του Ζοζέ Μουρίνιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο Νησί, ο Πορτογάλος κόουτς θα έχει την Τρίτη (24/5) ραντεβού με τον αντιπρόεδρο της Γιουνάιτεντ, προκειμένου να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Όπως μάλιστα αποκαλύπτει η "Daily Mail", η βρετανική ομάδα είχε δώσει ένα ποσό της τάξεως των 5.000.000 ευρώ στον Μουρίνιο, προκειμένου να μην υπογράψει σε άλλη ομάδα, μέχρι η Γιουνάιτεντ να αποφασίσει για το μέλλον του Φαν Χάαλ.

Τέλος κι επίσημα ο Φαν Χάαλ

Οι συζητήσεις μεταξύ του "Special One" και των "κόκκινων διαβόλων" είχαν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, ενώ όσο περνούν οι ώρες έρχονται όλο και περισσότερες λεπτομέρειες στο προσκήνιο. Αυτό που αποκαλύφθηκε είναι το ποσό που θα εισπράξει ο Ζοζέ Μουρίνιο. Σύμφωνα με τη "Daily Mail" λοιπόν ο Πορτογάλος θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με ένα ποσό που θα ανέρχεται συνολικά στα 96.000.000 ευρώ, δηλαδή περίπου 19.000.000 ευρώ το χρόνο!

Ο πρώην τεχνικός των Μπενφίκα, Πόρτο, Τσέλσι, Ίντερ και Ρεάλ Μαδρίτης δεν αρκέστηκε στις διαπραγματεύσεις για τις απολαβές του, αφού σύμφωνα με τα δημοσιεύματα απαίτησε και δραστική αναμόρφωση του ρόστερ. Μάλιστα οι άνθρωποι του συλλόγου είναι έτοιμοι να του προσφέρουν ένα μπάτζετ που θα ξεπερνάει τα 200.000.000 ευρώ!

Από τις πρώτες απαιτήσεις του Μουρίνιο φαίνεται να είναι η παραμονή του Ντε Χέα στο ρόστερ, καθώς και η απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς!

News 24/7

24MEDIA NETWORK