"Θα έπρεπε να ντρέπονται οι παίκτες της Γιουνάιτεντ"

Λάβρος κατά των παικτών της Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε ο Ρόι Κιν, ο οποίος υποστήριξε ότι είναι ντροπή που απομακρύνθηκε ο Ντέιβντ Μόγες από τον πάγκο της ομάδας.

"Θα έπρεπε να ντρέπονται οι παίκτες της Γιουνάιτεντ"

Με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό "ITV" πριν από την σέντρα του Ατλέτικο Μαδρίτης - Τσέλσι, ο Ρόι Κιν άδραξε την ευκαιρία και τα έβαλε με τους ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ για τη φετινή αγωνιστική τους παρουσία, καταλογίζοντάς τους ότι οδήγησαν τον Σκωτσέζο στην έξοδο.

"Ο Μόγες είχε ένα δύσκολο ξεκίνημα. Το περασμένο καλοκαίρι που ανέλαβε, ο εκτελεστικός διευθυντής δεν έκανε τις συμφωνίες που έπρεπε και ξεκίνησαν άσχημα.

Νομίζω ότι είναι ντροπή, έπρεπε να του δοθεί περισσότερος χρόνος. Κάποιοι από τους παίκτες θα πρέπει να ντρέπονται επειδή πραγματικά τον απογοήτευσαν", δήλωσε ο Κιν, ο οποίος απέφυγε να κατηγορήσει τον Άλεξ Φέργκιουσον για την επιλογή του Μόγιες ως άμεσου διαδόχου του.

"Δεν μπορείς να είσαι επικριτικός απέναντι στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Είναι απογοητευτικό να είσαι στην 7η θέση της βαθμολογίας και έχεις ευθύνη ως προπονητής για αυτό αλλά δεν είχε και την υποστήριξη των παικτών του".

Διαβάστε ακόμη:

Κιν: "Μας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου για την Premier"

News 24/7

24MEDIA NETWORK