Θα παραμείνει στη Γιουνάιτεντ ο Ζλάταν και μετά το καλοκαίρι;

Μετά τον τραυματισμό του και τη ρήξη χιαστών, πολλοί ήταν αυτοί που λέγανε πως ήρθε το τέλος της καριέρας του Ζλάταν. Ο Σουηδός όμως δε το βάζει κάτω και ήδη σχεδιάζει την επόμενη μέρα, με την Γιουνάιτεντ να σχεδιάζει να τον... κρατήσει και μετά το καλοκαίρι.

United's Zlatan Ibrahimovic walks on the pitch before the Europa League round of 16, second leg, soccer match between Manchester United and FC Rostov at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Thursday March 16, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
United's Zlatan Ibrahimovic walks on the pitch before the Europa League round of 16, second leg, soccer match between Manchester United and FC Rostov at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Thursday March 16, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Βαδίζει στο 35ο έτος της ηλικίας του. Ε και; Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς απέδειξε σε όλους πως όσο μεγαλώνει... ξανανιώνει, αφού μόνο έτσι μπορούν να εξηγηθούν τα 28 γκολ του σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των "κόκκινων διαβόλων".

Το παιχνίδι απέναντι στην Άντερλεχτ τον σημάδεψε, αφού του άφησε κληρονομιά τη ζημιά στο δεξί γόνατο του. Η αγγλική ομάδα, που έχει ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Σουηδό, μπήκε όπως είναι λογικό σε δεύτερες σκέψεις για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα ωστόσο με δημοσίευμα της "Daily Mail", υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι "κόκκινοι διάβολοι" να κρατήσουν τον Ζλάταν στο "Ολντ Τράφορντ" και τη νέα χρονιά, χωρίς όμως συμβόλαιο.

Πώς θα γίνει αυτό; Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: " Η Γιουνάιτεντ είναι χαρούμενη αν ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς προετοιμαστεί για την επιστροφή του στα γήπεδα στο προπονητικό κέντρο της, ακόμα και αν ο στράικερ δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο με το κλαμπ. Μία επιλογή είναι να κάνει την αποθεραπεία του στο προπονητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ στο Κάρινγκτον, πέρα από την ισχύ του συμβολαίου του, που αξίζει 250.000 λίρες την εβδομάδα. Ένα ασφαλιστικό χαρτί θα μπορούσε να διαπραγματευτεί μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά αυτό δεν θα είναι πρόβλημα".

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

News 24/7

24MEDIA NETWORK