Θέλει Γιουνάιτεντ ο Μίλερ

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ο Τόμας Μίλερ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ακολουθήσει τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Διαβάστε τους λόγους που ενισχύουν τις τάσεις φυγής του.

Θέλει Γιουνάιτεντ ο Μίλερ

Ο Τόμας Μίλερ αποτελεί διακαή πόθο του Λουίς Φαν Χάαλ για την επίθεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως οι άνθρωποι της Μπάγερν Μονάχου έχουν αρνηθεί ήδη δύο προτάσεις των "Κόκκινων Διαβόλων", καθώς δεν δείχνουν διατεθειμένοι να χάσουν ένα πολύτιμο "γρανάζι" για την επιθετική γραμμή τους.

Παρόλα αυτά, ο Γερμανός επιθετικός σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο "Ολντ Τράφορντ", αφού φαίνεται πως πείσθηκε από τον πρώην -πλέον- συμπαίκτη του, Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, ο οποίος έκανε το αντίστοιχο δρομολόγιο νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι. Ένα στοιχείο που ενισχύει τις τάσεις φυγής του Μίλερ είναι οι κακές σχέσεις που διατηρεί με τον τεχνικό των Βαυαρών, Πεπ Γκουαρδιόλα. Αυτό βέβαια δεν τον... επηρέασε από το να πετύχει δύο γκολ στην πρεμιέρα της Bundesliga κόντρα στο Αμβούργο.

Όμως, όλα θα εξαρτηθούν από την απόφαση των διοικούντων τη γερμανική ομάδα. Αν ο 25χρονος άσος επιμείνει στην απόφαση να μεταγραφεί στη Γιουνάιτεντ, δεν πρόκειται να του σταθούν εμπόδιο, αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά. Αξίζει να σημειωθεί πως η προσφορά της αγγλικής ομάδας που δεν έγινε δεκτή από τους Γερμανούς κυμαινόταν περίπου στα 75.000.000 ευρώ. Με ότι αυτό συνεπάγεται για τις απαιτήσεις τους...

Το πρωτοσέλιδο της "Sunday Express":

News 24/7

24MEDIA NETWORK