Την... σκόνη του Ντε Χέα τρώει πλέον ο Νόιερ

Ο Μάνουελ Νόιερ των 15.000.000 ευρώ ετησίως θα βλέπει με... κιάλια τον Νταβίντ Ντε Χέα από εδώ και πέρα, αφού σύμφωνα με τη "MARCA"ο Ισπανός πορτιέρε συμφώνησε με την Γιουνάιτεντ, λαμβάνοντας ένα τρομερό ποσό για κάθε χρόνο από τα πέντε που "έκλεισε" το deal της ανανέωσης.

Την... σκόνη του Ντε Χέα τρώει πλέον ο Νόιερ
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Στο κλαμπ των ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών μπαίνουν και οι τερματοφύλακες σιγά σιγά...

Ο Μάνουελ Νόιερ ήταν μέχρι στιγμής ο πιο πλούσιος, καθώς λάμβανε 15.000.000 ευρώ ετησίως από την Μπάγερν Μονάχου.

Ωστόσο, ο Γερμανός φαίνεται να χάνει τα πρωτεία λόγω της συμφωνίας του Νταβίντ Ντε Χέα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο ισπανικός Τύπος και συγκεκριμένα η "MARCA" υποστηρίζει με ρεπορτάζ της, ότι ο 27χρονος τερματοφύλακας συμφώνησε σε νέο συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών με την Γιουνάιτεντ και θα αμείβεται κάθε χρόνο με 21.000.000 ευρώ!

Ο πρώην πορτιέρε της Ατλέτικο που φλερτάρει εδώ και καιρό με την Ρεάλ Μαδρίτης, όπως όλα δείχνουν μένει στο "Ολντ Τράφορντ" παίρνοντας με τη νέα συμφωνία τα διπλά απ' αυτά που πληρωνόταν (10.000.000 ευρώ το χρόνο ήταν η προηγούμενη συμφωνία).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν ο άνθρωπος που ζήτησε από τους διοικούντες την Μάντσεστερ να... τρέξουν τα του συμβολαίο του Ντε Χέα από τα περασμένα Χριστούγεννα.

Ο Ισπανός, πάντως, μετά τις... γκάφες στο ματς με την Πορτογαλία στο Μουντιάλ φαίνεται να παίρνει ένα βαρβάτο... δώρο 105.000.000 ευρώ σε βάθος πενταετίας για να του ανέβει και η διάθεση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK