Τινάζει τη μπάνκα με 70.000.000 ευρώ για Μοράτα!

Η Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε στο σπριντ την Μίλαν και κάνει δικό της τον Άλβαρο Μοράτα με ποσό-ρεκόρ για Ισπανό ποδοσφαιριστή, όπως αποκαλύπτει η μαδριλένικη "Marca".

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, left, celebrates with teammate Alvaro Morata, right, and Marcelo Vieira, centre, after scoring against Betis during their La Liga soccer match at the Benito Villamarin stadium, in Seville, Spain on Saturday, Jan. 18, 2014. (AP Photo/Angel Fernandez)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo, left, celebrates with teammate Alvaro Morata, right, and Marcelo Vieira, centre, after scoring against Betis during their La Liga soccer match at the Benito Villamarin stadium, in Seville, Spain on Saturday, Jan. 18, 2014. (AP Photo/Angel Fernandez) AP

Φλέρταρε έντονα με την Ρεάλ Μαδρίτης το τελευταίο διάστημα και έφτασε στο σημείο να προσφέρει μέχρι και 60.000.000 ευρώ για να κλείσει το deal και να εντάξει στο δυναμικό της τον Άλβαρο Μοράτα, όμως η Μίλαν φαίνεται πως θα δει στο φινάλε την πλάτη της... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως αναφέρει η "Marca" μέσω της διαδικτυακής της έκδοσης, οι "κόκκινοι διάβολοι" είναι η ομάδα που θα έρθει σε συμφωνία με τους πρωταθλητές Ευρώπης για την απόκτηση του Ισπανού διεθνή φορ, με το κόστος της μετακίνησής του στο "Old Trafford" να ανέρχεται στα 70.000.000 ευρώ.

"Θα είναι το ακριβότερο deal για Ισπανό ποδοσφαιριστή στην ιστορία", επισημαίνει το εν λόγω μέσο, υπενθυμίζοντας πως μέχρι στιγμής ο Ισπανός για τον οποίο έχουν δαπανηθεί τα περισσότερα χρήματα από μία ομάδα είναι ο Φερνάντο Τόρες, με την Τσέλσι να βγάζει από τα ταμεία της (τον Ιανουάριο του 2011) το ποσό των 58.500.000 ευρώ για να τον αγοράσει από την Λίβερπουλ!

ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ:

Τινάζει τη μπάνκα με 70.000.000 ευρώ για Μοράτα!

Photo Credits: AP Photo/Angel Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK