Τινάζει την μπάνκα για Μαρσιάλ η Γιουνάιτεντ

Σύμφωνα με Βρετανικά ΜΜΕ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στη Μονακό για τον Αντονί Μαρσιάλ ύψους 50.000.000 ευρώ. Διαβάστε τις λεπτομέρειες της πρότασης.

Τινάζει την μπάνκα για Μαρσιάλ η Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιχειρήσει να κάνει το "μπαμ" την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, καθώς, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, έχει καταθέσει επίσημη πρόταση 50.000.000 ευρώ στη Μονακό για την απόκτηση του Αντονί Μαρσιάλ.

Τινάζει την μπάνκα για Μαρσιάλ η Γιουνάιτεντ

Η αποχώρηση του Χαβιέρ Ερνάντες με προορισμό τη Λεβερκούζεν, αναγκάζει τους "Κόκκινους Διαβόλους" να βγουν στην αγορά για να βρουν τον αντικαταστάτη του. Ο 19χρονος επιθετικός των Μονεγάσκων έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του και ήδη πολλοί τον αποκαλούν "νέο Ανρί".

Την πληροφορία επιβεβαιώνει η γαλλική εφημερίδα "Le Parisien", η οποία προχωράει λίγο παραπάνω το θέμα και αποκαλύπτει πως ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Βάντιμ Βασίλιεφ, έχει απορρίψει την πρόταση. Παρόλα αυτά, άνθρωποι κοντά στη διοίκηση της Μονακό τονίζουν πως "στο ποδόσφαιρο και ειδικά στη Μονακό, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί τελεσίδικο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK