Τινάζει την μπάνκα για Μίλερ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Εξωφρενική πρόταση για την απόκτηση του Τόμας Μίλερ της Μπάγερν Μονάχου, φαίνεται πως έχει καταθέσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα. Διαβάστε αναλυτικά.

Τινάζει την μπάνκα για Μίλερ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει ήδη ξοδέψει κοντά στα 100.000.000 ευρώ φέρνοντας στο "Ολντ Τράφορντ" τους Σναϊντερλέν, Ντεπάι, Σβαϊνστάιγκερ, Νταρμιάν και Ρομέρο, όμως ο Λουίς Φαν Χάαλ αναζητεί κάτι ακόμα στην αγορά προκειμένου να κάνει την ομάδα του πανίσχυρη.

Αυτό που αναζητεί ο Ολλανδός τεχνικός είναι ένας παίκτης που να μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αποτελώντας ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του. Κι απ' ότι φαίνεται το έχει βρει στο πρόσωπο του Τόμας Μίλερ της Μπάγερν Μονάχου, το οποίο επιθυμεί διακαώς.

Τινάζει την μπάνκα για Μίλερ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μάλιστα, όπως αναφέρει η γερμανική "Bild", η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στους Βαυαρούς για την απόκτηση του παίκτη, η οποία αγγίζει τα 85.000.000 ευρώ! Είναι λοιπόν κατά 15.000.000 ευρώ βελτιωμένη σε σχέση με τα 70.000.000 που είχε προσφέρει την προηγούμενη εβδομάδα.

Από την πλευρά της πάντως η Μπάγερν δεν φαίνεται διατεθειμένη να παραχωρήσει τον 25χρονο Γερμανό που αποτελεί από τα βασικά στελέχη της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Ο Μίλερ αυτή τη στιγμή αποτελεί τον υπαρχηγό της ομάδας πίσω από τον Φίλιπ Λαμ και τα επόμενα χρόνια προορίζεται για αρχηγός της ομάδας. Παράλληλα ο παίκτης δηλώνει αφοσιωμένος στους Βαυαρούς και δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση την αποχώρηση, θέλοντας -γιατί όχι- να μείνει μέχρι το τέλος της καριέρας του στο σύλλογο.

Μην ξεχνάμε όμως ότι κάτι τέτοιο ίσχυε και στην περίπτωση του Σβαϊνστάιγκερ, καθώς επίσης και το γεγονός πως η Γιουνάιτεντ παραδοσιακά στρέφεται και αποκτά παίκτες από την Μπάγερν.

Αν ωστόσο στη "μάχη" βγει κερδισμένη η γερμανική πλευρά, τότε οι Άγγλοι θα στραφούν άμεσα στην περίπτωση του Πέδρο της Μπαρτσελόνα. Ο Ισπανός ακραίος επιθετικός πολιορκείται κι από την Τσέλσι του Ζοζέ Μουρίνιο, όμως η Γιουνάιτεντ η οποία τον καταδιώκει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, παραμένει σε θέση οδηγού.

Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από την έκβαση της υπόθεσης Μίλερ. Μένει να δούμε αν ακόμη ένας Γερμανός (Σβαϊνστάιγκερ) θα κάνει το δρομολόγιο Μόναχο-Μάντσεστερ μέσα στο ίδιο καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη:

Πλέι οφ Champions League: Με Ντεπάι η Γιουνάιτεντ, στο φινάλε η Λάτσιο, ήττα ο ΑΠΟΕΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK