Το εξωφρενικό ποσό που θα πάρει ο Ραϊόλα απ' την πώληση του Πογκμπά

Διαβάστε το απίστευτο ποσό που θα "καρπωθεί" ο μάνατζερ του Πολ Πογκμπά, Μίνο Ραϊόλα από την επικείμενη πώληση του Γάλλου άσου στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το εξωφρενικό ποσό που θα πάρει ο Ραϊόλα απ' την πώληση του Πογκμπά

Μετά και την απόσυρση της Ρεάλ Μαδρίτης απ' τη διεκδίκηση του Πολ Πογκμπά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαντάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή το απόλυτο φαβορί για να αποκτήσει τον σταρ της Γιουβέντους. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές αναμένεται να κλείσει περίπου στα 123.000.000 ευρώ, αν συμπεριλάβει κανείς και τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Μεγάλος κερδισμένος απ' την επικείμενη μεταγραφή δεν είναι μόνο ο Γάλλος άσος, ο οποίος θα λάβει περίπου 14.000.000 ευρώ για κάθε χρόνο του συμβολαίου του, αλλά κι ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των " Sunday Times" o Ιταλός ατζέντης που θεωρείται κορυφαίος στο... είδος του, πρόκειται να "καρπωθεί" το 25% των χρημάτων απ' τη μεταγραφή του 23χρονου μέσου. Ήτοι 30.750.000 ευρώ! Θυμίζουμε πως ο Ραϊόλα έχει ήδη συμμετάσχει σε δύο σημαντικά deal με τους "Κόκκινους Διαβόλους", αφού είναι επίσης μάνατζερ των Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Χένρικ Μεχιταριάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αποσύρεται η Ρεάλ, μία "ανάσα" από Γιουνάιτεντ ο Πογκμπά

News 24/7

24MEDIA NETWORK