Το λάθος του βοηθού της Γιουνάιτεντ που εξόργισε τον Μουρίνιο

Έξω φρενών ήταν ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ζοζέ Μουρίνιο με τον βοηθό του Ρούι Φαρία και τους συνεργάτες του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Ζόρια. Τι έκανε όμως τον Πορτογάλο να τους τα... "χώσει";

Το λάθος του βοηθού της Γιουνάιτεντ που εξόργισε τον Μουρίνιο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε τη νίκη κόντρα στη Ζόρια με 1-0 για το Europa League και το χαμόγελο επέστρεψε στα χείλη του Ζοζέ Μουρίνιο.

Κατά τη διάρκεια όμως του αγώνα υπήρξε μια στιγμή που ο Πορτογάλος βγήκε εκτός εαυτού! Τι έγινε;

Μετά αλλαγές της Ζόρια, ο Πολ Πογκμπά πλησίασε τον Ρούι Φαρία, βοηθό του Μουρίνιο, προκειμένου να τον ρωτήσει ποιος θα ήταν ακριβώς ο ρόλος του στο κέντρο.

Ο "Special One" που παρακολουθούσε τη συζήτηση άκουσε τον βοηθό του να λέει άλλα πράγματα από αυτά που ήθελε στον πάγκο κάτι που τον έκανε να χάσει τον έλεγχο. Αφού λοιπόν απομακρύνθηκε ο Πογκμπά ο Μουρίνιο πλησίασε τον Φαρία και του έδειξε με έντονο ύφος τι ακριβώς είχε ζητήσει να κάνουν οι παίκτες του. Το ίδιο πήγε και είπε και στα υπόλοιπα μέλη του τιμ που παρακολουθούσαν στον πάγκο!

"Οι αλλαγές τους μπέρδεψαν τον Πογκμπά και προφανώς θέλω οι βοηθοί μου να προσέχουν ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρειες", δήλωσε μετά το ματς.

Μουρίνιο είναι αυτός...

News 24/7

24MEDIA NETWORK