Το μεγάλο όνειρο του Ιμπραχίμοβιτς είναι η... Μίλαν!

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θα δώσει μάχη για να αφήσει πίσω το σοβαρό τραυματισμό του και να γυρίσει στα γήπεδα όμως το μεγάλο του όνειρο δεν είναι άλλο από επιστροφή στην... Μίλαν!

United's Zlatan Ibrahimovic, celebrates with Ander Herrera and Wayne Rooney, center, at the end of the English League Cup final soccer match between Manchester United and Southampton FC at Wembley stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2017. United won 3-2. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
United's Zlatan Ibrahimovic, celebrates with Ander Herrera and Wayne Rooney, center, at the end of the English League Cup final soccer match between Manchester United and Southampton FC at Wembley stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2017. United won 3-2. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ήταν μόλις για δύο χρόνια κάτοικος "San Siro" φορώντας τη ροσονέρα φανέλα όμως πρόλαβε να "δεθεί" τόσο πολύ με την Μίλαν (κατέκτησε το 2011 το σκουντέτο στην πρώτη του σεζόν που είναι και το τελευταίο πρωτάθλημα της ομάδας) που δεν μιλάει από τότε με τον Αντριάνο Γκαλιάνι θεωρώντας τον υπαίτιο της πώλησής του στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Δεν αποκλείεται όμως σε λίγο καιρό από τώρα να ξαναδούμε τον Σουηδό να πιάνει δουλειά στην Μίλαν όχι όμως ως ποδοσφαιριστής αλλά από διαφορετικό πόστο όπου αντί για σορτς και φανέλα θα φοράει κοστούμι...

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Κάρλο Πελεγκάτι της ιταλικής ιστοσελίδας Premium Sport, σύμφωνα με τον οποίο ο "Ίμπρα" έχει ξεκάθαρο πλάνο στο μυαλό του για το τι θα κάνει από εδώ και πέρα.

Το μεγάλο όνειρο του Ιμπραχίμοβιτς είναι η... Μίλαν!

"Πριν από τον τραυματισμό του, ο παίκτης είχε ήδη προγραμματίσει το μέλλον του: θα έπαιζε για τελευταία χρονιά στο Champions League (με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε περίπτωση πρόκρισης, ή με μία άλλη ομάδα) και μετά θα έκλεινε την καριέρα του στις ΗΠΑ παίζοντας για δύο χρόνια στους Λος Άντζελες Γκάλαξι, για να γυρίσει μετά στο Μιλάνο ως παράγοντας.

Ο τραυματισμός μπορεί μόνο να αναβάλλει τη μεγάλη επιστροφή: πιθανότατα ο Ίμπρα θα θέλει να δείξει ακόμα πως παραμένει ο Νο 1 πάνω στο χορτάρι, ως παίκτης, όμως εκείνο το όνειρο θα μείνει στο συρτάρι, περιμένοντας να υλοποιηθεί...", αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα για τον... ροσονέρο Ιμπραχίμοβιτς!

News 24/7

24MEDIA NETWORK