Ένα... κέικ έφερε 13 πρωταθλήματα στη Μάντσεστερ!

Ούτε τακτικές, ούτε... πύρινοι λόγοι ήταν το μυστικό της επιτυχίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί εποχής Φέργκιουσον. Ένας πρώην ποδοσφαιριστής των "Κόκκινων Διαβόλων" αποκάλυψε το μυστικό του Σκωτσέζου και πώς "έφτιαχνε" τους παίκτες του.

Ένα... κέικ έφερε 13 πρωταθλήματα στη Μάντσεστερ!

Ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μία προσωπικότητα σύμβολο για το ποδόσφαιρο, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν έχει πλέον... μυστικό επιτυχίας να κρύβει.

Το "μυστήριο" λύθηκε εξαιτίας του πρώην παίκτη της ομάδας, Μπράιν ΜακΚλέιρ.

Ο φορ, στα 54 του πλέον, αποκάλυψε μέσω twitter την... επανάσταση που έκανε το '92 η "αλεπού", αλλάζοντας το διατροφολόγιο των αθλητών, φέρνοντας στο προπονητικό κέντρο των "Διαβόλων" έναν ειδικό επί της διατροφής.

Μαζί με τον "Φέργκι", λοιπόν, ο διατροφολόγος έδωσε την εντολή στους ποδοσφαιριστές να τρώνε κέικ! Κι όχι όποια κι όποια, αλλά συγκεκριμένα τα παραδοσιακά " Jaffa Cakes".

Για 16 ολόκληρα χρόνια οι παίκτες της Γιουνάιτεντ έτρωγαν το συγκεκριμένο σνακ και μάλιστα αυστηρά σε δόσεις: Πέντε τις ημέρες των προπονήσεων και τρία πριν τον αγώνα, όπως αποκάλυψε ο ΜακΚλέιρ.

Κι αν τα βάλεις κάτω, καθόλου άσχημα δεν τα πήγε ο Φέργκιουσον "αναγκάζοντας" τους παίκτες του να τρώνε "Jaffa Cakes": 13 πρωταθλήματα, τέσσερα FA, τέσσερα League Cup, δύο Champions League δεν τα λες και λίγα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK