Το 12λεπτο "παραλήρημα" του Μουρίνιο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκλείστηκε από τη Σεβίλλη και ο Ζοσέ Μουρίνιο κλήθηκε να υπερασπιστεί τη θέση του, προχωρώντας σε έναν δωδεκάλεπτο μονόλογο, ο οποίος έφερε αντιδράσεις στο διαδίκτυο.

Manchester United head coach Jose Mourinho walks from the pitch after the end of the Champions League round of 16 second leg soccer match between Manchester United and Sevilla, at Old Trafford in Manchester, England, Tuesday, March 13, 2018. Sevilla won the game 2-1 and go through to the quarterfinals .(AP Photo/Dave Thompson)
Mourinho AP IMAGE

Ο Ζοσέ Μουρίνιο στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα της Γιουνάιτεντ με τη Μπράιτον, στα πλαίσια του FA Cup, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την εντός έδρας ήττα - σοκ της Τρίτης από την Σεβίλλη στο Champions League.

Συγκεκριμένα, όταν ένας δημοσιογράφος του έκανε ερώτηση, βάσει της οποίας οι φίλοι της Γιουνάιτεντ είναι απογοητευμένοι από την εμφάνιση των "κόκκινων διαβόλων" με την ισπανική ομάδα, ο Πορτογάλος αμύνθηκε και έριξε το φταίξιμο στην "κληρονομιά" της ομάδας.

Σύμφωνα με τον "special one", η Γιουνάιτεντ έχει χάσει τη ταυτότητά της μετά τη Σερ Άλεξ Φέργκιουσον εποχή και δεν συγκαταλέγεται πια στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Και κάπως έτσι ξεκίνησε ένας μονόλογος του προπονητή των "κόκκινων" για 12 ολόκληρα λεπτά, μιλώντας με στατιστικά στοιχεία και συγκρίσεις με άλλες ομάδες.

Με αφορμή το "παραλήρημα" του Μουρίνιο, οι χρήστες του Twitter βρήκαν αφορμή να σχολιάσουν τη στάση του Πορτογάλου, ο οποίος κατάφερε να βγει κι από πάνω, ενώ οι οπαδοί του χρεώνουν ευθύνες για τον οδυνηρό ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ POSTS:

News 24/7

24MEDIA NETWORK