Το πάθος του Ρίο Φέρντιναντ για την Γιουνάιτεντ δεν έχει ταίρι!

Πάνε χρόνια από τότε που κρέμασε τα παπούτσια του, όμως η τρέλα του Ρίο Φέρντιναντ για την Γιουνάιτεντ παραμένει μεγαλειώδης. Απόδειξη ένα VIDEO που κυκλοφορεί με τις αντιδράσεις του στο ματς με την Άρσεναλ!

Το πάθος του Ρίο Φέρντιναντ για την Γιουνάιτεντ δεν έχει ταίρι!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ήταν σίγουρα η πρώτη αγάπη του Ρίο Φέρντιναντ καθώς ήταν η τέταρτη κατά σειρά ομάδα στην καριέρα του, όμως τα 12 πολύ όμορφα χρόνια που έζησε στο "Ολντ Τράφορντ" από το 2002 μέχρι το 2014 τον έκαναν να λατρέψει τους "κόκκινους διαβόλους" και να γίνει πιστός οπαδός τους.

Αυτό φαίνεται ακόμα και σχεδόν τρία χρόνια μετά την αποχώρησή του από τα γήπεδα, με τον παλαίμαχο άσο και φιλόδοξο επαγγελματία πυγμάχο να δίνει πρόσφατα το "παρών" σε τηλεοπτική εκπομπή για να σχολιάσει το Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εκεί να μην συγκρατεί το πάθος του.

Απόδειξη το video που ανέβασε ο ίδιος την Τρίτη στους λογαριασμούς του στα social media όπου τον δείχνει σε στιγμές πάθους και έντασης για την ομάδα του Μουρίνιο. Πιο χαρακτηριστικές φυσικά οι αντιδράσεις του στις αποκρούσεις του Ντε Χέα αλλά και στο τρίτο γκολ του Λίνγκαρντ μετά από προσπάθεια του Πογκμπά...

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΡΣΕΝΑΛ-ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK