Το συμβόλαιο "μαμούθ" του Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ και το μπόνους

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι επίσημα από την Παρασκευή (27/5) προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπογράφοντας συμβόλαιο... μαμούθ με τους "κόκκινους διαβόλους". Ποιο το μπόνους σε περίπτωση κατάκτησης του Champions League.

Το συμβόλαιο "μαμούθ" του Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ και το μπόνους

Η πολυαναμενόμενη ανακοίνωση του Ζοζέ Μουρίνιο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε το πρωί της Παρασκευής (27/5). Αυτό ήταν το τυπικό σκέλος της υπόθεσης, καθώς ουσιαστικά ο "Special One" είναι προπονητής των "κόκκινων διαβόλων" από το βράδυ της Πέμπτης (26/5), όταν υπέγραψε συμβόλαιο αναλαμβάνοντας τα "ηνία" του συλλόγου από τον Λουίς φαν Χάαλ, ανήμερα της κατάκτησης του Champions League με την Πόρτο πριν από 13 χρόνια.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε με τον βρετανικό σύλλογο ο πρώην τεχνικός των Μπενφίκα, Πόρτο, Τσέλσι, Ίντερ και Ρεάλ Μαδρίτης θα του αποφέρει τα διπλάσια από αυτά που έπαιρνε ο Λουίς φαν Χάαλ.

Το συμβόλαιο "μαμούθ" του Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ και το μπόνους

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν τα 13.000.000 ευρώ. Μάλιστα, θα γίνει κατά πολύ πλουσιότερος αν καταφέρει να οδηγήσει τη νέα ομάδα του στην κατάκτηση του Champions League. Με μια πιθανή τέτοια επιτυχία θα βάλει στις τσέπες του ακόμη 20.000.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία της στο Champions League της επόμενης σεζόν, ωστόσο φέτος, με τον Μουρίνιο στον πάγκο στοχεύει ξεκάθαρα στην παρουσία της στην κορυφαία τετράδα της Premier League προκειμένου να επιστρέψει στην ελίτ της Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ανακοινώθηκε ο Μουρίνιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK