Χορηγία - "μαμούθ" για το προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τα δικαιώματα ονομασίας του προπονητικού κέντρου στο Κάρινγκτον και των προπονητικών εμφανίσεων παραχώρησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα επόμενα 8 χρόνια, σε μία συμφωνία που θα της αποφέρει συνολικά το ιλιγγιώδες ποσό των 176.000.000 ευρώ.

Χορηγία - "μαμούθ" για το προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σε μία προσπάθεια να απελευθερωθεί από τις επιταγές του Financial Fair Play της UEFA και ταυτόχρονα να αποκτήσει ταμειακή ρευστότητα για περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση, η πρωτοπόρος της Premier League συνεχίζει τις έξυπνες κινήσεις στο χώρο του μάρκετινγκ, συνάπτοντας συμφωνία με την ασφαλιστική φίρμα "ΑΟΝ".

Η εν λόγω εταιρία αποτελεί εδώ και 4 χρόνια σπόνσορα φανέλας μέχρι έναντι 30.000.000 ετήσιας αποζημίωσης, ωστόσο το καλοκαίρι του 2014 η χορηγία θα αντικατασταθεί από τα 62.000.000 ευρώ της "Chevrolet" για 7 χρόνια.

Από τον Ιούλιο του 2013, το προπονητικό κέντρο των "κόκκινων διαβόλων" θα ονομάζεται "Aon Training Complex". Οι εμφανίσεις διέθεταν χορηγό την εταιρία courier "DHL" μέχρι πέρυσι, ωστόσο εξαγόρασαν το υπόλοιπο του 4ετούς συμβολαίου που τους απέφερε 12.500.000 ευρώ ετησίως, στο πλαίσιο της αναζήτησης περισσότερων εσόδων, με την έλευση της "AON" να δικαιώνει αυτήν την κίνηση.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του συλλόγου, Εντ Γούντγουορντ, ο οποίος θα αντικαταστήσει το καλοκαίρι τον εκτελεστικό διευθυντή Ντέιβιντ Γκιλ, επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά ότι δεν υπάρχει πλάνο χορηγίας που πρόκειται να επηρεάσει την ονομασία του "Ολντ Τράφορντ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK