Υπέγραψε στη Γιουνάιτεντ ο Νταρμιάν

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι και επίσημα από το βράδυ του Σαββάτου ο Ματέο Νταρμιάν. Δείτε σε φωτογραφίες τη στιγμή που ο 25χρονος μπακ υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα.

Υπέγραψε στη Γιουνάιτεντ ο Νταρμιάν
Νταρμιάν

Με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν ο Ματέο Νταρμιάν, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο.

Ο 25χρονος μπακ κατέγραψε 146 συμμετοχές και έβαλε πέντε γκολ στη Serie A με τη φανέλα της Τορίνο από το 2011 που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του, ενώ έχει αγωνιστεί σε 13 ματς με την εθνική Ιταλίας (σ.σ. είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή για περυσινό Παγκόσμιο Κύπελλο).

Δείτε φωτογραφίες από τη στιγμή των υπογραφών:

Υπέγραψε στη Γιουνάιτεντ ο Νταρμιάν
Υπέγραψε στη Γιουνάιτεντ ο Νταρμιάν

"Η Τορίνο ανακοινώνει ότι έχει πουλήσει τα δικαιώματα του Ματέο Νταρμιάν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο πρόεδρος Ουρμπάνο Κάιρο θέλει να ευχαριστήσει τον παίκτη για τη σοβαρότητα, την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό που επέδειξε τα τελευταία χρόνια.

Από τον πρόεδρο μέχρι τον πιο νέο αθλητή των ακαδημιών, όλοι στην Τορίνο ελπίζουν ότι ο Ματέο είναι απόλυτα ικανοποιημένος γι' αυτή τη σπουδαία εμπειρία", αναφέρει η ιταλική ομάδα.

Το tweet της Τορίνο

"Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Απόλαυσα το διάστημα που πέρασα στην Τορίνο και θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύλλογο και τους φιλάθλους για όλα όσα έκαναν για μένα. Είμαι σίγουρος ότι μπορούν να καταλάβουν πως όταν σου δίνεται ευκαιρία να αγωνιστείς στην κορυφαία ομάδα του κόσμου δεν την απορρίπτεις.

Η προοπτική συνεργασίας με τον Λούις φαν Χάαλ, έναν προπονητή που έχει πετύχει τόσα πολλά στο ποδόσφαιρο, αποτελεί σπουδαίο γεγονός", είπε ο Ματέο Νταρμιάν στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των "κόκκινων διαβόλων".

Ο Λουίς φαν Χάαλ, από την πλευρά του, επεσήμανε: "Ο Ματέο είναι ένα δεξί μπακ που έχει την ικανότητα να αγωνιστεί και στην αριστερή πτέρυγα. Πρόκειται για ένα δυναμικό αμυντικό, αρέσκεται να προωθείται, προσόν ιδιαίτερα χρήσιμο σε ένα πρωτάθλημα με το γρήγορο ρυθμό της Premier League.

Θα είναι μία σπουδαία προσθήκη για την ομάδα. Είναι χαρούμενος που βρίσκομαι στη θέση να καλωσορίσω τον Ματέο και ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του τις προσεχείς ημέρες".

Διαβάστε ακόμη:

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σβαϊνστάιγκερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK