Μανέ με ποσό-μαμούθ στη Λίβερπουλ!

Την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σαντιό Μανέ από την Σαουθάμπτον για περίπου 36.000.000 ευρώ ανακοίνωσε η Λίβερπουλ. Πενταετές συμβόλαιο υπέγραψε ο παίκτης.

Μανέ με ποσό-μαμούθ στη Λίβερπουλ!

Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η Λίβερπουλ, αφού ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 24χρονου μεσοεπιθετικού Σαντιό Μανέ από τη Σαουθάμπτον έναντι 36.000.000 ευρώ!

Ο Σενεγαλέζος πέρασε από ιατρικά τη Δευτέρα (27/6) και έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "κόκκινους", ενώ μία ημέρα αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου. Ο Μανέ επέλεξε τον αριθμό "19" στη φανέλα και δήλωσε φανερά χαρούμενος: "Είναι μια μεγάλη ημέρα και είμαι ενθουσιασμένος που υπογράφω σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης. Περιμένω με αγωνία να ξεκινήσει η σεζόν".

Μανέ με ποσό-μαμούθ στη Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ επιμένει λοιπόν ξανά σε παίκτη από τη Σαουθάμπτον, καθώς στο παρελθόν είχε αποκτήσει τους Λαλάνα, Λάμπερτ, Κλάιν και Λόβρεν. Αυτή μάλιστα είναι η τρίτη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου μετά τους Άντι Κάρολ (42.000.000 ευρώ) και Κριστιάν Μπεντέκε (39.000.000 ευρώ).

Μανέ με ποσό-μαμούθ στη Λίβερπουλ!

Παράλληλα, ο Σαντιό Μανέ έγινε η ακριβότερη μεταγραφή που ολοκληρώνει στην καριέρα του ως προπονητής ο Γίργκεν Κλοπ! Ο Γερμανός τον ήθελε πολύ και πιστεύει πως ο Σενεγαλέζος έχει την αντοχή, την ενέργεια και την επιθετικότητα για να ανεβάσει επίπεδο την επίθεση της Λίβερπουλ. Να σημειωθεί τέλος πως αυτή ήταν η τέταρτη φετινή μεταγραφή των "κόκκινων" μετά τους Μάτιπ, Γκρούγιτς και Κάριους, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK