"Μάχη" τριών της Premier για Καρνέζη!

Σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου του Ορέστη Καρνέζη τρεις αγγλικές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Έλληνα πορτιέρε! Η μία εξ αυτών έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της και για άλλων διεθνή προ μερικών εβδομάδων.

Greece's Orestis Karnezis catches a ball during an official training session the day before the group C World Cup soccer match between Greece and Ivory Coast, at the Arena Castelao in Fortaleza, Brazil, Monday, June 23, 2014. (AP Photo/Fernando Llano)
Greece's Orestis Karnezis catches a ball during an official training session the day before the group C World Cup soccer match between Greece and Ivory Coast, at the Arena Castelao in Fortaleza, Brazil, Monday, June 23, 2014. (AP Photo/Fernando Llano) AP

Μιλώντας στο "CalcioNapoli24", ο εκπρόσωπος του Ορέστη Καρνέζη, Βασίλης Παναγιωτάκης αποκάλυψε ότι ο πελάτης του βρίσκεται στο στόχαστρο τριών αγγλικών ομάδων που αγωνίζονται στην Premier League. Πρόκειται για τις Νιούκαστλ, Κρίσταλ Πάλας και Γουότφορντ.

Όσον αφορά τα περί Νάπολι, ο Παναγιωτάκης σημείωσε ότι οι διαπραγματεύσεις... βούλιαξαν και δεν τίθεται θέμα να παίξει εκεί ο τερματοφύλακας της Εθνικής μας ομάδας. Η Νιούκαστλ πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που κοιτάει Έλληνα παίκτη, καθώς προ ημερών είχε γραφτεί πως ο Μπενίτεθ ενδιαφέρεται για τον Ανδρέα Σάμαρη.

Εκτός από τις "καρακάξες", σχέση με την Ελλάδα έχει και η Γουότφορντ την οποία προπονεί ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, ενώ και η Κρίσταλ Πάλας έχει κάνει... ψώνια που σχετίζονται με την χώρα μας. Αναφερόμαστε στον Λούκα Μιλιβόγεβιτς τον οποίο αγόρασε η αγγλική ομάδα από τους πρωταθλητές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK