Μήτρογλου και Σάμπα στις χειρότερες μεταγραφές του Ιανουαρίου!

Λίγο πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου η Mirror παρουσίασε τα 5 καλύτερα αλλά και χειρότερα deals του Ιανουαρίου για την Premier League. Μέσα σ'αυτούς Μήτρογλου και Σάμπα!

Μήτρογλου και Σάμπα στις χειρότερες μεταγραφές του Ιανουαρίου!

Μία εβδομάδα απομένει για την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και στο Νησί οι ομάδες είναι αρκετά "ζεστές" αφού έχουν ξοδευτεί πάνω από 140.000.000 λίρες από τις ομάδες της Premier League για την ενίσχυσή τους. Βέβαια το αν τα χρήματα αυτά θα "πιάσουν τόπο" ή θα πεταχτούν στα... σκουπίδια ουδείς είναι σε θέση να το γνωρίζει αφού καθρέφτης για κάποιον παίκτη είναι μόνο το γήπεδο και όχι το κασέ του και με αυτό το σκεπτικό η " Mirror " παρουσίασε 10 μεταγραφικά deals που άφησαν εποχή.

Τα 5 επειδή βοήθησαν τις ομάδες να "εκτοξευτούν" και τα άλλα 5 επειδή δεν τους προσέφεραν την παραμικρή βοήθεια... Στις χειρότερες μεταγραφές στο Νησί σύμφωνα με το εν λόγω μέσο υπάρχει και "ελληνικό άρωμα" καθώς 2 ποδοσφαιριστές έχουν αγωνιστεί στη Super League: ο Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Ατρόμητος) που καταλαμβάνει την 4η θέση αυτής της όχι και τόσο τιμητικής λίστας και ο Βίκτορ Σάμπα (Παναθηναϊκός) που φιγουράρει στην 3η θέση.

"Ο Κώστας Μήτρογλου θα περάσει στην ιστορία της Φούλαμ για όλους τους λάθος λόγους. Όταν τον πήραν από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2014 φαινόταν πως είχαν πάρει "λαβράκι". Κόστισε 12.000.000 λίρες, ποσό-ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου όμως τα μεγάλα του κατορθώματα στην Ελλάδα όσον αφορά στο σκοράρισμα υποδείκνυαν πως οι Cottagers είχαν πετύχει μεγάλη συμφωνία. Ακόμα και ο Ρίο Φέρντιναντ είχε επαινέσει την κίνηση αλλά απέτυχε.

Μήτρογλου και Σάμπα στις χειρότερες μεταγραφές του Ιανουαρίου!

Το πρόβλημα ήταν πως ο Μήτρογλου δεν ήταν ποτέ σε καλή φυσική κατάσταση. Η Φούλαμ μπόρεσε να τον δει να αγωνίζεται μόλις τρεις φορές και μόνο μία ως βασικό. Επέστρεψε στον Ολυμπιακό όπου προφανώς ξαναβρήκε τη φόρμα του ενώ στη Μπενφίκα τώρα δεν έχει καμία σχέση με την τότε σκιώδη εικόνα του στη Φούλαμ", είναι η αναφορά για τον Κώστα Μήτρογλου, ενώ για τον Βίκτορ Σάμπα που έμεινε λίγους μήνες στον Παναθηναϊκό και έπαιξε σε μόλις 6 ματς, η Mirrοr θυμίζει:

"Με την ΚΠΡ να οδεύει προς τον υποβιβασμό, ο Χάρι Ρέντναπ κατάφερε να πείσει το σύλλογο να δαπανήσει 12.500.000 λίρες για τον πρώην άσο της Μπλάκμπερν, Κρις Σάμπα. Δυστυχώς για αυτόν και τους πιστούς της ομάδας του Loftus Road, ο Σάμπα αντιμετώπισε πολύ μεγάλες δυσκολίες να προσαρμοστεί.

Μήτρογλου και Σάμπα στις χειρότερες μεταγραφές του Ιανουαρίου!

Από την έλευσή του και έπειτα, η ΚΠΡ κατάφερε να πάρει μόλις δύο νίκες ενώ έχασε 9 ματς. Μετά από ένα τραγικό ματς κόντρα στη Φούλαμ όπου ήταν υπεύθυνος για δύο σοκαριστικά λάθη, ο γίγαντας από το Κονγκό απολογήθηκε στους φανς του ΚΠΡ. Είναι κρίμα που ο Ρέντναπ δεν έκανε το ίδιο για το γεγονός ότι έδωσε τόσα πολλά χρήματα για έναν παίκτη τόσο μακριά από το ρυθμό της Premier League..."

ΤΑ 5 ΚΑΛΥΤΕΡΑ DEALS ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ MIRROR:

1. Κριστόφ Ντουνγκαρί: Μπορντό ➔ Μπέρμιγχαμ

2. Κλιντ Ντέμπσεϊ: New England Revolution ➔ Φούλαμ

3. Ντάνιελ Στάριτζ: Τσέλσι ➔ Μπόλτον (δανεικός)

4. Λουίς Σουάρες: Άγιαξ ➔ Λίβερπουλ

5. Γκάρι Κέιχιλ: Μπόλτον ➔ Τσέλσι

ΤΑ 5 ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ DEALS ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ MIRROR:

1. Φερνάντο Τόρες: Λίβερπουλ ➔ Τσέλσι

2. Άντι Κάρολ: Νιούκαστλ ➔ Λίβερπουλ

3. Κρίστοφερ Σάμπα: Μπλάκαμπερν ➔ ΚΠΡ

4. Κώστας Μήτρογλου: Ολυμπιακός ➔ Φούλαμ

5. Τζέιμς Μπίτι: Σαουθάμπτον ➔ Έβερτον

News 24/7

24MEDIA NETWORK