Μία 11άδα... Μπαρτσελόνα στην Premier League

H ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "Mirror" παρουσίασε τους έντεκα ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Premier League την εφετινή σεζόν, αλλά έχουν καταλανικό παρελθόν. Από τον Βίκτορ Βαλντές και τον Οριόλ Ρομέου, μέχρι τον Ιμπραΐμ Αφελάι και τον Αλέξις Σάντσες. Δείτε αναλυτικά.

Μία 11άδα... Μπαρτσελόνα στην Premier League

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά έντεκα πρώην ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα αγωνίζονται την εφετινή σεζόν στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Με αφορμή τη μεταγραφή του Αντάμα Τραορέ στην Άστον Βίλα, ο οποίος αποτελεί τον 11ο "μπλαουγκράνα" της Premier League, η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "Mirror" παρουσίασε την ενδεκάδα των ποδοσφαιριστών που είχαν φορέσει τα χρώματα της "Μπάρτσα" κατά το παρελθόν.

Βίκτορ Βαλντές (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Μία 11άδα... Μπαρτσελόνα στην Premier League

Ο 33χρονος τερματοφύλακας αγωνίζεται στους "Κόκκινους Διαβόλους" από την περυσινή σεζόν, αποτελώντας το "Νο.2" πίσω από τον Νταβίντ Ντε Χέα. Όμως, η απόκτηση του Σέρχιο Ρομέρο σε συνάρτηση με την κόντρα του με τον Λουίς Φαν Χάαλ δυσκολεύει την παραμονή του στο "Ολντ Τράφορντ".

Οριόλ Ρομέου (Σαουθάμπτον)

Μία 11άδα... Μπαρτσελόνα στην Premier League

Ο Ισπανός άσος μεταγράφηκε στη Σαουθάμπτον το εφετινό καλοκαίρι από την Τσέλσι, η οποία τον παραχωρούσε διαρκώς δανεικό. Για την ιστορία, 24χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί για... 10 λεπτά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Μαρκ Μουνιέσα (Στόουκ Σίτι)

Μία 11άδα... Μπαρτσελόνα στην Premier League

Αποτελεί έναν από τους... πολλούς ποδοσφαιριστές της Στόουκ, που έχουν καταλανικό παρελθόν.

Γιάγια Τουρέ (Μάντσεστερ Σίτι)

Manchester City's Ivorian midfielder Yaya Toure celebrates after scoring his team's third goal and completing his hattrick during the English Premier League football match between Manchester City and Fulham at the Etihad Stadium in Manchester, northwest England, on March 22, 2014.  AFP PHOTO / ANDREW YATES 

RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or live services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.        (Photo credit should read ANDREW YATES/AFP/Getty Images)
Manchester City's Ivorian midfielder Yaya Toure celebrates after scoring his team's third goal and completing his hattrick during the English Premier League football match between Manchester City and Fulham at the Etihad Stadium in Manchester, northwest England, on March 22, 2014. AFP PHOTO / ANDREW YATES RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or live services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. (Photo credit should read ANDREW YATES/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Ιβοριανός άσος αποτελεί τον ηγέτη της Σίτι για ακόμα μία χρονιά, με το ξεκίνημα της νέας σεζόν να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, αφού σημείωσε δύο γκολ κόντρα στη Γουέστ Μπρόμιτς.

Αντάμα Τραορέ (Άστον Βίλα)

Μία 11άδα... Μπαρτσελόνα στην Premier League

Ο προπονητής της Άστον Βίλα, Τιμ Σέργουντ τον περιέγραψε ως ένα κράμα Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι. Ο χρόνος θα δείξει αν έχει δίκιο...

Σεσκ Φάμπρεγκας (Τσέλσι)

Μία 11άδα... Μπαρτσελόνα στην Premier League
Σεσκ Φάμπρεγκας

Ο άσος της Τσέλσι είχε καταλυτική παρουσία στην κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος από τους "μπλε", μεταφέροντας στο "Στάνφορντ Μπριτζ" την αύρα από τις επιτυχίες με την "Μπάρτσα".

Μικέλ Αρτέτα (Άρσεναλ)

Μία 11άδα... Μπαρτσελόνα στην Premier League

Ο αρχηγός των "κανονιέρηδων" προτού διαγράψει σπουδαία καριέρα στα βρετανικά γήπεδα, είχε κάνει τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα.

Μπόγιαν Κρκις (Στόουκ)

Μία 11άδα... Μπαρτσελόνα στην Premier League
PHIL GREIG 2014

Κάποτε θεωρήθηκε το επόμενο μεγάλο ταλέντο της "Μασία", όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Πλέον προσπαθεί μέσω της Στόουκ να ανεβάσει τις ποδοσφαιρικές μετοχές του.

Ιμπραΐμ Αφελάι (Στόουκ)

Μία 11άδα... Μπαρτσελόνα στην Premier League

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "Potters" είναι γνωστό στο ελληνικό κοινό, αφού την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Όσον αφορά τους "μπλαουγκράνα", οι πολλοί και σοβαροί τραυματισμοί που αντιμετώπισε δεν τον άφησαν να αποδείξει την αξία του.

Ζεράρ Ντεουλοφέου (Έβερτον)

Μία 11άδα... Μπαρτσελόνα στην Premier League

Ο 21χρονος άσος επέστρεψε στο "Γκούντισον Παρκ", ύστερα από ένα διάλειμμα ενός έτους, κατά το οποίο φόρεσε τη φανέλα της Σεβίλλης. Πλέον, με κανονική μεταγραφή, ελπίζει να πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις με τα "ζαχαρώτα" ούτως ώστε να ανεβάσει τις ποδοσφαιρικές μετοχές του.

Αλέξις Σάντσες (Άρσεναλ)

Μία 11άδα... Μπαρτσελόνα στην Premier League

Ο Χιλιανός σούπερ σταρ έχει προσδώσει άλλο κύρος και αέρα στην επιθετική γραμμή της Άρσεναλ. Αυτός ήταν άλλωστε κι ο λόγος που οι "κανονιέρηδες" προσέφεραν 50.000.000 ευρώ στους Καταλανούς για να τον αποκτήσουν το περασμένο καλοκαίρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK