Μουρίνιο για τη βομβιστική επίθεση: "Είμαστε όλοι μια γροθιά"

Συγκλονισμένος ο ποδοσφαιρικός και μη χάρτης από την βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ, με 22 νεκρούς και 59 τραυματίες να είναι ο συνολικός απολογισμός. Οι ομάδες της πόλης δε γινόταν να μην πάρουν θέση, με τον "Special One" να κάνει δηλώσεις ενότητας.

United manager Jose Mourinho waits for the start of the Europa League round of 16, second leg, soccer match between Manchester United and FC Rostov at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Thursday March 16, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
United manager Jose Mourinho waits for the start of the Europa League round of 16, second leg, soccer match between Manchester United and FC Rostov at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Thursday March 16, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Το απόγευμα της Τρίτης οι "κόκκινοι διάβολοι" πρόκειται να ταξιδέψουν στην Στοκχόλμη για τον τελικό του Europa League με τον Άγιαξ, αλλά το μυαλό όλων είναι στο μακελειό που προκλήθηκε τη Δευτέρα (22/5) το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με απόφαση του Ζοζέ Μουρίνιο, δε θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου ενόψει του τελικού, με τον Πορτογάλο τεχνικό να προχωράει σε δηλώσεις για το τραγικό συμβάν.

"Είμαστε όλοι πολύ λυπημένοι για τα τραγικά γεγονότα: δεν μπορούμε να βγάλουμε από το μυαλό μας και τις καρδιές μας τα θύματα και τις οικογένειές τους. Έχουμε μία δουλειά να κάνουμε και θα πετάξουμε στην Σουηδία για να κάνουμε αυτή τη δουλειά. Είναι κρίμα που δε θα κάνουμε το ταξίδι με τη χαρά που έχουμε πριν από κάθε μεγάλο παιχνίδι. Ξέρω, παρ' ότι έχω λίγο χρόνο εδώ, πως ο κόσμος του Μάντσεστερ θα σταθεί μαζί, σαν γροθιά".

LIVE οι εξελίξεις για τη βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ στο news247.gr

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

News 24/7

24MEDIA NETWORK