"Μουρίνιο και Γιουνάιτεντ προσφέρουν "χρυσάφι" στον Ζλάταν"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο περιμένει να ανακοινωθεί και επίσημα ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως φαίνεται πως ξεκαθάρισε στη διοίκηση πως θέλει για πρώτη μεταγραφή, τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Διαβάστε τι προσφέρουν οι Άγγλοι στον Σουηδό.

"Μουρίνιο και Γιουνάιτεντ προσφέρουν "χρυσάφι" στον Ζλάταν"

Το πρόσωπο των ημερών είναι αναμφίβολα ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Ο Σουηδός ανακοίνωσε πρόσφατα πως δεν θα συνεχίσει στην Παρί σε Ζερμέν και ήδη ένας χορός εκατομμυρίων έχει στηθεί γύρω του από ομάδες σε όλα τα πλάτη και μήκη της γης, από την Αμερική μέχρι την Κίνα.

Από τη μεριά του ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι μια "ανάσα" από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως σύμφωνα με το " Goal.com", έχει ήδη ενημερώσει τη διοίκηση για τον νούμερο ένα στόχο του, που είναι ο Σουηδός σούπερ σταρ.

Στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας μάλλον αναφέρεται πως οι Άγγλοι ετοιμάζονται να κάνουν "χρυσό" τον Ζλάταν. Είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στο 34χρονο επιθετικό συμβόλαιο ενός έτους με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. Όσο για τις απολαβές του; Αυτές θα φτάνουν τις 320.000 ευρώ την εβδομάδα.

"Μουρίνιο και Γιουνάιτεντ προσφέρουν "χρυσάφι" στον Ζλάταν"
PHOTOGRAPH: YOAN VALAT/EPA

Παράλληλα, θα του δοθεί ένα μπόνους υπογραφής που θα ξεπερνάει τα 10.000.000 ευρώ σε μια προσπάθεια να τον πείσουν. Αν κάνουμε τη σούμα και πάρουμε ως ενδεχόμενο το ότι ο Σουηδός θα μείνει δύο χρόνια τότε μιλάμε για ένα ποσό κοντά στα 45.000.000 ευρώ!

Το δυσκολότερο εμπόδιο όμως για τη Γιουνάιτεντ δεν είναι οι απαιτήσεις του Ζλάταν, αλλά η... γυναίκα του. Κι αυτό γιατί επιθυμία της είναι να μετακομίσουν στη Νέα Υόρκη ή το Λος Άντζελες, προκειμένου να επεκτείνει τις επιχειρήσεις της (ασχολείται με σχεδιασμό ρούχων). Μένει να δούμε αν ο Σουηδός μπορεί να πατήσει πόδι!

Άλλωστε η σχέση του με τον Μουρίνιο είναι πολύ καλή. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί και στην Ίντερ τη σεζόν 2008-09, πριν ο Ιμπραχίμοβιτς μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα. Τότε μάλιστα είχε πει : "Κρίμα που συνεργαστήκαμε μόνο για ένα χρόνο". Πλέον τους δίνεται μια νέα ευκαιρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΒΟΜΒΑ: Αυτή είναι η πρόταση της Παρί στη Ρεάλ για το Ρονάλντο!
Απολύθηκε ο Φαν Χάαλ από τη Γιουνάιτεντ, όλα έτοιμα για Μουρίνιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK