Μουρίνιο και Σάντσες κάνουν... δώρο στη Ρεάλ παικταρά!

Ο ερχομός του Αλέξις Σάντσες στο "Θέατρο των Ονείρων" ανάγκασε το Ζοζέ Μουρίνιο να... γράψει μέχρι νεοτέρας ανερχόμενο επιθετικό που τον ορέγεται η Ρεάλ Μαδρίτης. Το σκέφτεται σοβαρά να φύγει ο απογοητευμένος "Διάβολος".

Μουρίνιο και Σάντσες κάνουν... δώρο στη Ρεάλ παικταρά!

Αναμενόμενο θεωρούσαν τα μίντια στην Αγγλία ότι ο Αντονί Μαρσιάλ θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Άλλωστε, ο Γάλλος φορ είχε συμφωνημένο ραντεβού με τον Ζοζέ Μουρίνιο με θέμα να συζητήσουν το μέλλον του στο "Όλντ Τράφορντ" και πώς θα τον χρησιμοποιεί...

Το ραντεβού, όμως, αυτό δεν έγινε ποτέ!

Ο Μαρσιάλ περίμενε δύο εβδομάδες τον προπονητή του, εκείνος ήταν απασχολημένος με τη μεταγραφή του Αλέξις Σάντσες και αργότερα με την βεντέτα του με τον Πολ Πογκμπά, οπότε ο 22χρονος ουσιαστικά έμεινε στο περιθώριο και δεν έλαβε ούτε πρόσκληση από τον Μουρίνιο ούτε την προσφορά που περίμενε από τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ.

Οι λόγοι αυτοί, σύμφωνα με το RMC της Γαλλίας συντέλεσαν στο γεγονός ο Μαρσιάλ να σταματήσει να ψάχνει σπίτι στο Μάντσεστερ, και υπάρχει λόγος! Ποιος είναι αυτός;

Η Ρεάλ Μαδρίτης που όπως διαβάζουμε σε βρετανικά δημοσιεύματα τον έχει βάλει στο μάτι και πιστεύει ότι το καλοκαίρι θα τον πάρει... κοψοχρονιά, αφού το συμβόλαιο του εκπνέει το 2019 και η Μάντσεστερ δεν μπορεί να έχει τεράστιες απαιτήσεις. Στο "κόλπο" έχει μπει και η Τότεναμ, πάντως.

Υπενθυμίζουμε ότι το 2015 ο Μαρσιάλ έγινε "Διάβολος", αφού πρώτα οι Άγγλοι κατέβαλαν στην Μονακό 54.000.000 λίρες.

Photo Credits: AP Photo/Miguel Morenatti

News 24/7

24MEDIA NETWORK