Νεο σοκ για την Σίτι: η Γιουνάιτεντ της χάλασε τη φιέστα τίτλου με θρυλική ανατροπή!

Μετά την ευρωπαϊκή "τριάρα" από την Λίβερπουλ η Σίτι υπέστη νέο κάζο καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την νίκησε 3-2 με ανατροπή και την εμπόδισε να πανηγυρίσει μαθηματικά τον τίτλο (VIDEO)!

Νεο σοκ για την Σίτι: η Γιουνάιτεντ της χάλασε τη φιέστα τίτλου με θρυλική ανατροπή!
AP PHOTO/MATT DUNHAM

Λίγες ημέρες μετά την βαριά και... αχώνευτη ήττα στο "Άνφιλντ" με 3-0 από την Λίβερπουλ για τον πρώτο προημιτελικό του Champions League η Μάντσεστερ Σίτι ήθελε νίκη-άμεση απάντηση με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για δύο σημαντικούς λόγους: αφενός για να πανηγυρίσει μαθηματικά τον τίτλο έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε και να σφραγίσει την πιο γρήγορη κατάκτηση πρωταθλήματος από καταβολής αγγλικού ποδοσφαίρου και αφετέρου για να φτιάξει ψυχολογία ενόψει της ρεβάνς της ερχόμενης Τρίτης (10/4) με τους "κόκκινους" του Γιούργκεν Κλοπ.

Στο πρώτο 45λεπτο έδειξε με την αρχοντική παρουσία της στο γήπεδο πως θα το πετύχαινε και μάλιστα με άνεση, αφού προηγήθηκε 2-0 με τα γκολ των Κομπανί (25') και Γκιουντογκάν (30') και για σχεδόν 25 λεπτά είχε στριμώξει στα σχοινιά την συμπολίτισσα και την σφυροκοπούσε, χάνοντας (με τον Στέρλινγκ κυρίως) ευκαιρίες και για τρίτο και τέταρτο γκολ...

Νεο σοκ για την Σίτι: η Γιουνάιτεντ της χάλασε τη φιέστα τίτλου με θρυλική ανατροπή!
AP PHOTO/MATT DUNHAM

Όμως αυτό δεν ήρθε ποτέ και στο δεύτερο ημίχρονο τα πάντα ανατράπηκαν. Ο Πολ Πογκμπά χτύπησε δις μέσα σε 97 δευτερόλεπτα (!) κάνοντας το 2-0... 2-2 με ένα πλασέ και μία κεφαλιά και ο Σμόλινγκ ολοκλήρωσε μία από τις πιο επικές ανατροπές στην Premier League (τελευταία φορά που η Σίτι είχε πέσει θύμα ΙΔΙΑΣ ανατροπής στο γήπεδό της ήταν το 2008 κόντρα στην Λίβερπουλ...), γράφοντας το 3-2 για την ομάδα του Μουρίνιο στο 69'.

Η συνέχεια βρήκε τους "πολίτες" να πιέζουν για την ισοφάριση, όμως η άμυνα της Γιουνάιτεντ άντεξε χάρη στον Ντε Χέα (αποκορύφωμα η εκπληκτική επέμβαση με το ένα χέρι σε καρφωτή κεφαλιά του Αγουέρο στο 89') αλλά και στην αστοχία των αγχωμένων γηπεδούχων (είχαν δοκάρι στο 90') και έτσι το πάρτι τίτλου για την Σίτι μετατράπηκε σε... γιορτή για την Γιουνάιτεντ!

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 2-3

News 24/7

24MEDIA NETWORK