Αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο ο Γκουτιέρες

Δύσκολες ώρες για τον Γκουτιέρες, ο οποίος αποκάλυψε πως πάσχει από καρκίνο και υποστήριξε ότι μόλις το ανακοίνωσε στους ανθρώπους της Νιούκαστλ, αυτοί του είπαν να αποχωρήσει από την ομάδα.

Αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο ο Γκουτιέρες

Ο 33χρονος Αργεντινός συγκλόνισε τον ποδοσφαιρικό κόσμο με την αποκάλυψή του ότι πάσχει από καρκίνο, ενώ ενημέρωσε ότι κάνει ήδη χημειοθεραπείες ώστε να μπορέσει να καταπολεμήσει το πρόβλημα.

Συγκεκριμένα τόνισε: "Τον Μάιο του 2013 αισθάνθηκα πόνους στους όρχεις μου. Μετά από μια αρχική λανθασμένη διάγνωση ένας υπέρηχος διαπίστωσε το πρόβλημα.

Επέστρεψα στα τέλη Νοεμβρίου (του 2013) και ο προπονητής Άλαν Πάρντιου μου είπε πως είναι καλύτερο για όλους να βρω άλλη ομάδα!

Τα χρήματα δεν είναι σημαντικά. Εκείνο που είναι σημαντικό είναι υγεία μου και έπρεπε να ξεκινήσω χημειοθεραπείες.

Αυτός είναι ο σημαντικότερος αγώνας που έχω δώσει. Όταν αντιμετωπίζεις τέτοια προβλήματα αρχίζει να σκέφτεσαι τα σημαντικά πράγματα στη ζωή. Ορισμένοι όπως ο Γκάμπριελ Χάιντζε μου έδωσαν δύναμη.

Μετά την επέμβαση μίλησα με τον Λαβέτσι, τον Ντεμικέλις και τον Κολοτσίνι ο οποίος είναι κοντά μου. Παίξαμε μαζί για έξι χρόνια στη Νιουκάστλ. Είναι σχεδόν μέλος της οικογένειάς μου.

Αποφάσισα να αποκαλύψω το πρόβλημα που αντιμετωπίζω γιατί αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή η οποία μπορεί να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους" .

Ο κόσμος δεν έμεινε απαθής στις αποκαλύψεις του Γκουτιέρες, στέλνοντάς του μηνύματα συμπαράστασης. Ο 33χρονος Αργεντινός απάντησε σε όσους ευαισθητοποιήθηκαν για την κατάστασή του με μήνυμά του στο twitter: "Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας. Πάντα κοιτάμε μπροστά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK