Διώχνει τον Αμπέντ η Νιούκαστλ

Στη μεταγραφική λίστα της Νιούκαστλ ανήκει πλέον ο Μεχντί Αμπέντ.

Διώχνει τον Αμπέντ η Νιούκαστλ

Ο Μεχντί Αμπέντ ειδοποιήθηκε από τον Στιβ Μακλάρεν να βρει νέο σταθμό στην καριέρα του, αφού δεν υπολογίζεται για τη Νιούκαστλ στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο 54χρονος Άγγλος προχώρησε σε αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού του συλλόγου και ανακοίνωσε στον πρώην μέσο του Παναθηναϊκού, όπως και στους Χάρις Βούτσκιτς, Γκαέλ Μπιγκιριμανά και Κεβίν Μπαμπού, ότι πρέπει να αποχωρήσουν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Εκτός πλάνων φέρονται να είναι ακόμα δύο ποδοσφαιριστές, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός Γιοάν Γκουφράν που πήρε ευκαιρίες τα τελευταία δύο χρόνια και δεν έπεισε, καθώς και ο Μάικ Γουίλιαμσον που πλέον έχει υποχωρήσει κι άλλο στην αμυντική ιεραρχία.

Ο 23χρονος Αμπέντ αγωνίστηκε τη σεζόν 2013-2014 στους "πράσινους" με τη μορφή δανεισμού και δεν έφυγε ποτέ από το "στόχαστρό" τους. Την περσινή σεζόν δεν έγινε εφικτή η επιστροφή του στο "Απόστολος Νικολαΐδης", ωστόσο οι προσπάθειες συνεχίζονται και φέτος.

Ο Αλγερινός μέσος βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του αγγλικού συλλόγου, ωστόσο ενδιαφέρει και ομάδες της Γερμανίας, με συνέπεια η περίπτωσή του να παραμένει δύσκολη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK