Η ψυχανάλυση του φέρνει μεταγραφή 15 εκατ. ευρώ

Ο Τζόντζο Σέλβι βρίσκεται κοντά στην έξοδο από την Νιούκαστλ, καθώς η Γουέστ Χαμ σκοπεύει να δαπανήσει αρκετά χρήματα για να τον αποκτήσει και να αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής στην Premier.

Newcastle United's Jonjo Shelvey during the English Premier League soccer match between Newcastle United and West Ham United at St James' Park, Newcastle, England, Saturday, Jan. 16, 2016. (AP Photo/Scott Heppell)
Shelvey AP IMAGES

Οι συνεδρίες με ψυχολόγο βοήθησαν τον Τζόντζο Σέλβι να βρει την ηρεμία του εντός του αγωνιστικού χώρου γεγονός που του φέρνει κοντά σε μεταγραφή...

Ο Ράφα Μπενίτεθ μπορεί να μην θέλει να αποχωριστεί τον Σέλβι, αλλά η Γουέστ Χαμ προσφέροντας 15.000.000 ευρώ δελεάζει τον Ισπανό να πει το "ok".

Στις αρχές της χρονιάς, ο Σέλβι πέρασε δύσκολα, καθώς αποκάλυψε ότι επισκεπτόταν ψυχολόγο για να καταφέρνει να ηρεμεί τον εαυτό του όταν τα πράγματα ξεφεύγουν στο παιχνίδι και να μετριάσει παράλληλα τις κόκκινες κάρτες που δέχεται.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα τα "σφυριά" θέλουν τον Σέλβι από τις "καρακάξες" για να τους βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γουέστ Χαμ είναι 18η με 18 βαθμούς, ενώ η Νιούκαστλ 16η με 19.

News 24/7

24MEDIA NETWORK