Η ώρα του Καπίνο στη Νότιγχαμ έφτασε

Και επιτέλους Καπίνο. Ο Αϊτόρ Καράνκα δεν συμπεριέλαβε τον βασικό τερματοφύλακα Παντιλίμον στην αποστολή της Νότιγχαμ, ενόψει του ματς με τη Κάρντιφ με τον Έλληνα πορτιέρε να αναμένεται να του "κλέψει" τη θέση κάτω από τα γκολποστ.

Η ώρα του Καπίνο στη Νότιγχαμ έφτασε
EUROKINISSI

Μετά τη "θύελλα" αντιδράσεων των φίλων της Νότιγχαμ κατά του βασικού πορτιέρε της ομάδας, Κοστέλ Παντιλίμον, και τα εγκωμιαστικά σχόλια στον Στέφανο Καπίνο, ο Αϊτόρ Καράνκα δείχνει να "νουθετήθηκε", καθώς δεν πήρε μαζί του για το προσεχές εκτός έδρας ματς με τη Νότιγχαμ τον Ρουμάνο.

Αντίθετα, η αποστολή του αγγλικού συλλόγου είχε έντονο ελληνικό χρώμα, αφού για πρώτη φορά μέχρι τώρα συμπεριλήφθηκαν μαζί σε αυτή οι Ανδρέας Μπουχαλάκης, Απόστολος Βέλλιος και Στέφανος Καπίνο.

Ο Έλληνας πορτιέρε αποτελεί το πρώτο φαβορί αυτή τη στιγμή για να καλύψει τη θέση της ομάδας κάτω από τα γκολποστ, αναμένοντας έτσι να κάνει το ντεμπούτο του, ύστερα από δύο μήνες παραμονής του στο "Νησί".

Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν ο πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού θα βγάλει "ασπροπρόσωπο" τον κόσμο της Νότιγχαμ και θα δικαιώσει την επιλογή του προπονητή του, παίρνοντας τη θέση του βασικού... σπίτι του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK