O Αζάρ παίκτης της χρονιάς στην Premier League

Η εκπληκτική χρονιά που πραγματοποιεί ο Εντέν Αζάρ με τη φανέλα της Τσέλσι του χάρισε το βραβείο για τον παίκτη της χρονιάς στην Premier League. O Χάρι Κέιν καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής, ενώ στους Στίβεν Τζέραρντ και Φρανκ Λάμπαρντ απονεμήθηκε τιμητικό βραβείο για την προσφορά τους στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

O Αζάρ παίκτης της χρονιάς στην Premier League
© PA

Η Ένωση ποδοσφαιριστών της Αγγλίας διοργάνωσε τα ετήσια βραβεία για τους παίκτες που ξεχώρισαν την εφετινή σεζόν, με τον άσο της Τσέλσι, Εντέν Αζάρ, να κερδίζει το βραβείο για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στην Premier League. Ο Βέλγος άσος πραγματοποιεί μία εξαιρετική χρονιά, αποτελώντας καθοριστικό παράγοντα στην καλή πορεία των "μπλε" στο πρωτάθλημα,. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι για τον τίτλο ήταν οι Ντιέγκο Κόστα, Νταβίντ Ντε Χέα, Αλέξις Σάντσες, Χάρι Κέιν και Φιλίπε Κουτίνιο.

Ο Αζάρ είχε κατακτήσει την περυσινή χρονιά το βραβείο για τον καλύτερο νέο παίκτη του πρωταθλήματος. Την σκυτάλη πήρε εφέτος ο επιθετικός της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, που έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του και την τρομερή εκτελεστική του δεινότητα.

O Αζάρ παίκτης της χρονιάς στην Premier League
© PA

Όσον αφορά τις υπόλοιπες βραβεύσεις, οι Στίβεν Τζέραρντ και Φρανκ Λάμπαρντ πήραν τιμητικό βραβείο για την προσφορά τους στο αγγλικό ποδόσφαιρο, ενώ οι Γι Σο Γιουν και Λία Γουίλιαμσον κατέκτησαν το βραβείο για την καλύτερη παίκτρια της χρονιάς και την καλύτερη νέα παίκτρια αντίστοιχα.

O Αζάρ παίκτης της χρονιάς στην Premier League

Διαβάστε ακόμα:

"Μπλε" η ενδεκάδα της χρονιάς στην Αγγλία

News 24/7

24MEDIA NETWORK