Ο Εβρά επέστρεψε στην Premier League και έδειξε τη χαρά του με ανατριχιαστική photo!

Το ντεμπούτο του Πατρίς Εβρά με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ τον βρήκε να γνωρίζει την ήττα με 4-1 από την Λίβερπουλ όμως ο ίδιος το... καταχάρηκε. Το έδειξε μάλιστα με μία φωτογραφία-έκπληξη!

Ο Εβρά επέστρεψε στην Premier League και έδειξε τη χαρά του με ανατριχιαστική photo!
© REUTERS

Το comeback του Πατρίς Εβρά σε αγώνα της Premier League δεν μπορείς να το πεις και επιτυχημένο...Η ομάδα του, Γουέστ Χαμ, δέχτηκε τέσσερα τέρματα από την Λίβερπουλ στο "Άνφιλντ" (καταραμένος τόπος για τον προπονητή της Ντέιβιντ Μόγιες που σε 14 επισκέψεις του εκεί ως προπονητής μετράει 7 ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες), ενώ ο ίδιος αποδοκιμαζόταν σε κάθε επαφή του με τη μπάλα, με τους φανς των "reds" να μην του έχουν συγχωρέσει το προ ετών επεισόδιο που είχε με τον Λουίς Σουάρες και του φωνάζουν ρυθμικά "ψεύτη μπ@@@@@@ε" καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ο ίδιος πάντως μην νομίζετε πως "μάσησε" αφού το μεσημέρι της Κυριακής ανέβασε φωτογραφία του με το πληγωμένο πόδι του (χρειάστηκε να κάνει τρία ράμματα για να κλείσει η πληγή μετά από χτύπημα αντιπάλου) και έκανε το εξής σχόλιο:

"Όχι καλό αποτέλεσμα αλλά είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην Premier League. Μου έλειψε αυτό το παιχνίδι και αυτά τα τάκλιν". Όσο για τα hashtag που χρησιμοποιήσε για να πλαισιώσει το σχόλιο αυτά ήταν "3 ράμματα" και "Αγαπώ αυτό το παιχνίδι"

News 24/7

24MEDIA NETWORK