Ο Γκριεζμάν μίλησε με αριθμούς και έδειξε... Γιουνάιτεντ

Τα μεταγραφικά σενάρια πολλά. Οι φήμες ακόμα περισσότερες. Ο Αντουάν Γκριεζμάν έσπασε τη σιωπή του και έδειξε με τον τρόπο του τον επόμενο προορισμό του. Το Μάντσεστερ!

Atletico's Antoine Griezmann celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Bayer Leverkusen and Atletico Madrid in Leverkusen, Germany, Tuesday, Feb. 21, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Atletico's Antoine Griezmann celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Bayer Leverkusen and Atletico Madrid in Leverkusen, Germany, Tuesday, Feb. 21, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Σε γαλλικό σόου φιλοξενήθηκε ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης και έδωσε ουκ ολίγες αποκαλυπτικές απαντήσεις.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν η Γιουνάιτεντ θα είναι η επόμενη ομάδα του ο Γκριεζμάν απάντησε "πιθανόν", ενώ έβαλε περισσότερο... λάδι στη φωτιά με την επόμενη απάντησή του. "Από το 1 έως το 10 πόσο πιθανή θεωρείς τη μεταγραφή" τον ρώτησε ο παρουσιαστής, με τον Γάλλο διεθνή να απαντάει "6"!

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η απάντησή του για το πόσο πιθανή είναι η παραμονή του στην Ατλέτικο, με τον Γκριεζμάν να λέει "7 στις 10 πιθανότητες".

Στο ίδιο σόου, ο 26χρονος μίλησε και για τον θαυμασμό του για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, δείχνοντας ίσως με τον τρόπο του την ομάδα του Μουρίνιο ως τον επόμενο προορισμό του. Άλλωστε, το ενδιαφέρον των "κόκκινων διαβόλων" είναι ιδιαίτερα έντονο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, με τους Άγγλους να υπολογίζουν να ξοδέψουν περίπου 155 εκατομμύρια λίρες, με τον Γάλλο να πληρώνεται με 295.000 λίρες την εβδομάδα!

Η Γιουνάιτεντ, που αγωνίζεται και στον τελικό του Europa League την Τετάρτη (24/5), αν κερδίσει το τρόπαιο θα έχει απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του επόμενου Champions League, γεγονός που παίζει σημαντικό ρόλο στο... ψηστήρι του Γάλλου.

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

News 24/7

24MEDIA NETWORK