O μεθυσμένος Ρούνεϊ σόκαρε πελάτες ξενοδοχείου

Μετά τη νίκη της Αγγλίας επί της Σκωτίας με 3-0, ο Γουέιν Ρούνεϊ αποφάσισε να τα πιει μέχρι... τελική πτώσεως σε μπαρ ξενοδοχείου.

O μεθυσμένος Ρούνεϊ σόκαρε πελάτες ξενοδοχείου

Την πιο δύσκολη περίοδο της καριέρας του βιώνει ο Γουέιν Ρούνεϊ. Ο 31χρονος επιθετικός έχει παραγκωνιστεί από εθνική Αγγλίας, αλλά και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι έτσι αποφάσισε να... πνίξει τον πόνο του στο αλκοόλ.

Όπως αναφέρει η βρετανική "Sun", μετά τη νίκη της Αγγλίας επί της Σκωτίας (3-0), ο Ρούνεϊ εθεάθη σε μπαρ πεντάστερου ξενοδοχείου στο Γουότφορντ να τα πίνει μέχρι τελικής πτώσεως.

O μεθυσμένος Ρούνεϊ σόκαρε πελάτες ξενοδοχείου

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ο Άγγλος ήταν σε μαύρα χάλια, ενώ το πρόσωπό του ήταν κατακόκκινο από το αλκοόλ. Τόσο που αρκετοί στην αρχή δεν τον κατάλαβαν και νόμιζαν ότι είναι κάποιος σωσίας του.

"Μπορεί να τα έπινε παρέα με κάποιους από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Έπινε μπύρες και κρασί και δεν τον ενδιέφερε που τον έβλεπαν. Φορούσε, μάλιστα, κανονικά την φόρμα της εθνικής ομάδας. Στην αρχή, νομίσαμε πως είναι σωσίας του, από κοντά φαίνεται μεγαλύτερος.

Ήταν κατακόκκινος από το μεθύσι. Γινόταν και μια γαμήλια δεξίωση και όταν τον είδαν οι καλεσμένοι του ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του. Μίλησε και με τη νύφη και συνέχισε να πίνει. Ήταν αργά το βράδυ" ανέφερε στη "SUN" κάποιος από τους πελάτες του ξενοδοχείου.

Να σημειωθεί ότι ο Ρούνεϊ έμεινε εκτός αποστολής από το ματς της Αγγλίας με την Ισπανία λόγω τραυματισμού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK